mariusicuta Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 (edited) Folosec prestashop 1.5.1.0, si dupa ce am pus 2506 produse, nu mai vrea sa-mi mai importe nici un alt produs, daca incerc sa introduc manual produsul, merge. Nu am facut nici o alta setare in timp ce importam produse. De asemenea nu se mai indexeaza produsele in "Search", imi apar indexate 252 din 2506. Daca ii dau indexare, imi afiseaza ca sunt indexate, iar dupa 5 minute imi apar iarasi mai putine. Aveti sfaturi pentru mine? www.depozitcartuse.ro Edited November 10, 2012 by mariusicuta (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 probleme legate de server, de timpi de executare a scripturilor, va sfatuiesc sa va faceti propriul server, cu o colocare, e mai sigur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusicuta Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 am marit timpi de incarcare in server si tot nu functioneaza ps: pana sa nu mai mearga am incarcat 76 fisiere csv; fisierele au fost sterse din server dupa ce le-am incarcat cu succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts