bomo Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Viete mi niekto poradit, ako zabezpecit aby v potvrdzovacom emaile, ktory pride klientovi po uskutocneni objednavky, bol zoznam produktov, ktore si objednal? (v tom emaile je totiz len sumar (“produkty celkom”). Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Zdravím,tak to bych taky uvítal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Dej sem foto objednávky, jaká ti chodí zákazníkovi. Mě se objednávky v emailu vytvoří zcela normálně, seznam objednaných produktů s cenou a potom součet ceny celé objednávky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 A není to tím, že máš nastaveno odesílání mailů v BO TXT a ne HTML ? Zadej HTML a bude ti to chodit s rozpisem zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 A není to tím, že máš nastaveno odesílání mailů v BO TXT a ne HTML ? Zadej HTML a bude ti to chodit s rozpisem zboží. Případně koukněte na MAILS, stačí říct a pošlu je v HTML, ale jak píše Pajik, zapněte si HTML konverzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ...tak nevím, ale mám zaškrtnuto (obojí) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Dej sem foto objednávky, jaká ti chodí zákazníkovi. Mě se objednávky v emailu vytvoří zcela normálně, seznam objednaných produktů s cenou a potom součet ceny celé objednávky.V prilohe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 A není to tím, že máš nastaveno odesílání mailů v BO TXT a ne HTML ? Zadej HTML a bude ti to chodit s rozpisem zboží. Ano, mam zapnute txt maily, ale presne tak to potrebujeme, teda aby od nas odchadzali plain text maily a nie html maily... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 V TXT mailech nejsou nastaveny produkty, tak nemohou chodit. Je tam nastaveno to, co chodí. Třeba se to dá upravit, musíš si pohrát s kódem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 V TXT mailech nejsou nastaveny produkty, tak nemohou choditJo, na to som uz prisiel, ked som porovnal kod html vs txt sablony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Dej sem foto objednávky, jaká ti chodí zákazníkovi. Mě se objednávky v emailu vytvoří zcela normálně, seznam objednaných produktů s cenou a potom součet ceny celé objednávky.A mas vsetko v poriadku aj v notifikacnom emaile, ktore pride obchodnikovi? Pretoze nam v tom notifikacnom emaile je namiesto produktov len {products} Vid obrazok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Pretoze nam v tom notifikacnom emaile je namiesto produktov len {products} Vid obrazok Tak toto som tiez vyriesil. V tom slovenskom preklade bola niekde chyba; skopiroval som subor new-order.html z anglickeho adresa do toho slovenskeho a prelozil si to sam, a uz to ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Pretoze nam v tom notifikacnom emaile je namiesto produktov len {products} Vid obrazok Tak toto som tiez vyriesil. V tom slovenskom preklade bola niekde chyba; skopiroval som subor new-order.html z anglickeho adresa do toho slovenskeho a prelozil si to sam, a uz to ide. Ahojte!Ja mám tento istý problém. Lenže súbor new-order.html neviem nikde nájsť. Súbory mailov mám normálne v ../mails/en/, alebo ../mails/sk/ ale súbor new-order.html nemám nikde. PrestaShop 1.1.05.Vie mi niekto pomôcť, kde to nájdem alebo upravím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Ja mám tento istý problém. Lenže súbor new-order.html neviem nikde nájsť. Je to v /modules/mailalerts/mails/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ďakujem pekne. Tam som to vôbec nehľadal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts