Dorin M Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Buna seara, am facut upgrade la ultima versiune de Prestashop si mi-au disparut pozele de la produse, producatori, furnizori. Am dat la regenerare miniaturi si mi-au aparut inapoi pozele de la produse, dar cele de la furnizori si producatori nu am reusit sa le fac sa apara. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusteh Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Salut, Trebuie sa modifici in cod in loc de 'medium' sa pui 'medium_default' sa-ti ia automat pozele care le are default prestashop 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 Mulumesc Rusteh. Poti te rog sa imi spui unde este acel "medium" in cod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Nu am rezolvat. Stie cineva sa imi spuna cum se face? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 BO>preferences>imagine acolo ai un bumb cu adauga aduagi medium exact cu e medium_default 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Gata Costi, a functionat perfect . Dupa ce am adaugat medium , am dat regenerare miniaturi si apoi de la BO>Parametri avansati>Performanta, am dat fortare compilare si apoi salvare si pozele mi-au aparut. Multumesc cu aceiasi recunostinta pt ajutor. Mai salvat din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
cu-drag Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 salutare, Am si eu o problema asemanatoare, am incercat sa dau regenerare miniaturi din BO si a fost pusa bifa pe stergere imagini vechi. La un moment dat serverul a dat o eroare 324 iar de atunci in IE nu se vad pozele pe site. La o incercare ulterioara de regenerare miniaturi in BO i-mi apare urmatoarea eroare: Nu se poate scrie imaginea , imagine lipsa, verificati permisiunile de scriere ale folderului. Permisiunile de scriere sunt bune respectiv 0755. In Google Chrome siteul se vede normal cu poze, siteul este www.cu-drag.ro Ma puteti ajuta cu o sugestie, ceva? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) la directorul imaine permisiunea trebuie sa fie 777, 0755 inseamna ca numai userul poate sa scrie, iar in prestashop scrie apache, sau ngnix Edited May 14, 2013 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cu-drag Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Salut Costi, Am schimbat permisiunea folderului imagini cu 777 dar degeaba, am aceeasi eroare. Trebuia sa setez in BO pe force compile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cu-drag Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 In plus a mai aparut o problema, in Internet Expolorer nu se vad pozele. Am incercat din doua locatii diferite, cu doua variante diferite de I.E. Ai vreo idee cum as putea rezolva problema? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts