shaft Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Zdravím, po dnešním celodenním brouzdání a hledání modulu zdarma pro platbu v hotovosti při osobním odběru na verzi 1.5x ps, jsem konečně našel výborný modul, který je dokonce lepší, než byl klasický modul pro platbu v hotovosti (cash on pickup) pro verze 1.4x. Modul se jmenuje Universal Payment. Dokáže vytvořit neomezeně platebních metod typu "Platba v hotovosti". Modul jsem sám ozkoušel na verzi 1.5.2 a funguje bez problémů. Tento modul je ZDARMA dostupný pro verzi 1.5x Stažení ZDE: http://addons.prestashop.com/en/payments-gateways-prestashop-modules/5507-Universal-payment-module.html Češtinu jsem udělal a přikládám v příloze (nějak tam není komplet čeština v adminu, ale pro zákazníky je čeština vidět kompletní). Nakopírovat do adresáře modulu (../modules/universalpay/translations/) Snad jsem usnadnil hodně lidem práci v hledání :-). . cs.php cs.php 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReWegar Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Skvele, funguje paradne! Moc dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
radomir Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Na verzi 1.5.3 modul nefunguje korektne respektive nezobrazuje sablonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinl Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Díky za tip a češtinu. Ve verzi 1.5.3. mi funguje. Jen napoprve se v seznamu plateb v BO nezobrazovaly všechny přidané platby. Po stisknutí tlačítka "obnovit původní" (?) už to funguje bez problémů. Použil jsem na platbu v hotovosti pri odběru a na platbu bankovním převodem po dodání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OcrauX Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Modul není zdarma, ale je zpoplatněn Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekdo Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Zde je aktuální link na download: http://www.prestashop.com/forums/topic/139475-modulefree-universal-payment-module/page-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts