shorg Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Sziasztok! Szükségem volna egy modulra, amivel ezt a payut lehet integrálni a PS-be fizetési opcióként (www.payu.hu). Van egy letölthető SDK, ami megkönnyíti a dolgot. Ha valaki kedvet érez a dologhoz, prvátban írjon légyszi. Fizetés megállapodás szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsar Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 van cég, aki ezt megcsinálta. itt érhetőek el: http://www.bankkartyas-fizetes.hu/ajanlat.html Ott van a díjuk is. Azt kell még tudni, hogy webáruház nagyságtól függően még a payu 0-50000+ÁFa regisztrációs díjat fog kérni még ezenkívül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 van cég, aki ezt megcsinálta. itt érhetőek el: http://www.bankkartyas-fizetes.hu/ajanlat.html Ott van a díjuk is. Azt kell még tudni, hogy webáruház nagyságtól függően még a payu 0-50000+ÁFa regisztrációs díjat fog kérni még ezenkívül. Megnéztem az ajánlatukat és azért kicsit megleptek az árak. Csatlakozási díj: egyedi ajánlat (30-45.000 Ft)* Forgalmi díj: egyedi ajánlat (1,5 - 2,5%)* Az OK, hogy a Prestához 30 ezer Ft az ára, ezzel semmi gond, de az, hogy a forgalmi díjból is tisztességesen részesülnek, az már kicsit meglepett. Ez a 1,5 - 2,5% azért elég húzós! Ez mindenhol így van, vagy csak ennél a cégnél? Ez mennyire bevett szokás? Olyan nincs, hogy csak a modul árát kell fizetni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Minden bank (vagy kártyakezelő) levon 1-3%-ot. PayU, PayPal is, nem csak a klasszikus bankok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Köszi az infót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsar Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 A PAYu vonja le a százalékot, nem a modult biztosító cég. Bizonyos forgalom felett jóval kedvezőbbek ezek a díjak, ami minden ilyen rendszert müködtető cégnél bevett szokás. Gondoljunk bele, hogy alapvetően a boltokban lévő bankkártyafizető egységek is ilyen elven müködnek, ott is lesarcolnak százalékok a bankok (ezért éri meg nekik müködtetni). A boltnak meg azért, mert vevőt veszíthet, mert sokan szeretnek ma már kártyával fizetni, és azokból a vevőkből veszíthetnek. A bankkártyás rendszer müködtetése folyamatosan történik (ebben benne van az is, hogy átutalják a pénzt a számládra, ami kimondottan költségbe kerül nekik is.) Karbantartani kell a rendszert, stb. Nem védeni akarom őket, csak látatni, hogy nem a semmiért akarnak százalékot utána. a százalék nagysága megkérdőjelezhető esetleg, de hogy kérnek, az nem. szerintem. Egyébként a fent nevezett cégtől vettem én is a modult, PAYU-val szerződtem. Meg vagok elégedve a rendszerükkel. Volt egy tárhelyköltöztetésem is, ahol a modulos cég első kérésre megoldotta a felmerült problémát. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Köszönöm a kimerítő választ, így már tökéletesen értem a rendszert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Köszönjük! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts