kikaku Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) Dobrý večer, chcela by som zmeniť môj eshop zo systému eshop-rychlo.sk /keby mal niekto nejaký import z tohoto typu eshopu bolo by to super/ na prestashop. V prestashope mi ale vadi /a aj vela zakaznikom/ pomerne zložitý proces objednávky. Má tu niekto naprogramovaný nejaký modul na jednostránkovú objednávku ? S možnosťou nákupu aj bez registrácie ? Jednoduchá obrazovka : Meno, Priezvisko, ulica, psc, mesto, štát, tel, email , odsúhlasenie obchd.podmienok potom zvoliť dopravu, potom platbu, prípadne kupón / zľava a jedným klikom odoslanie /ešte možnosť - spravenia z týchto údajov dodatočnú full registráciu/ a prípadný odber noviniek Existuje niečo také ? Alebo je tu niekto kto by vedel taký modul naprogramovať ? Mám nainštalované 1.5.2.0 A ešte mám otázku pri zákazníkovi nemam možnosť uviesť tel číslo ? A ako sa dá vyriešiť farebnosť a veľkosť tovarov ? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a rady. Kika Edited November 7, 2012 by kikaku (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) BO -> Preferences -> Checkout process type -> One page checkout BO -> Preferences -> Enable guest checkout -> Yes Rôzne farby tovaru: BO -> Catalog -> konkrétny Product -> záložka 4. Combination Edited November 7, 2012 by Peter Liska (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikaku Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 BO -> Preferences -> Checkout process type -> One page checkout BO -> Preferences -> Enable guest checkout -> Yes Rôzne farby tovaru: BO -> Catalog -> konkrétny Product -> záložka 4. Combination Dakujem za odpoved, kombinacie pomohli, ale 1 page chceckout uz mam zaciarknute ale aj tak je ten proces a cely formular moc roztahany, chcelo by to nieco ovela uzivatelsky privetivejsie.... K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dakujem za odpoved, kombinacie pomohli, ale 1 page chceckout uz mam zaciarknute ale aj tak je ten proces a cely formular moc roztahany, chcelo by to nieco ovela uzivatelsky privetivejsie.... K. ahoj, neviem co mas na mysli ze roztahane ale pokial sa ti zda stranka dlha tak mozes editovat css a trocha ju 'skratit'..k editacii ti postaci mozilla a firebug plugin v mozille.. tak si mozes urobit virtualne zmeny s okamzitym efektom bez trvalych nalsedkov.. az budes spokojna tak zemny priamo zapises manualne do css.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts