hakan__ Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Merhaba,Sürüm Bilgisi: 1.2 alpha 2 NEW (for testing purpose only) 6,3 Mo 20-may-2009Arkadaşlar son umudum sizsiniz scripti kurdum herşey yolunda admin panelini felanda hallettim fakat bir türlü Türkçe paketlerinin nasıl nerden yüklediği hakkında bir yer bulamadım birde elimde bir tema var temayıda yüklüyemiyoruz kaldım böyle bana yardımcı olurmusunuz acaba lütfen.Yapamadıklarım:Tema YüklemeTürkçe Dil Paketlerinin Nerden Nasıl Yükleneceği (Türkçe dil paketimde yok elimde)Birde Eğer Mümkünse Modifikasyon Hakkındada Bilgi Verirmisiniz Lütfen.Eminim bu bilgi bir çok kişinin işine yarar çünkü en çok takıldığım yerler üçü idi.Demo Sitem: http://www.smfciyiz.com/demoe-t/İyi Çalışmalar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prshopchin Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Merhaba,Sürüm Bilgisi: 1.2 alpha 2 NEW (for testing purpose only) 6,3 Mo 20-may-2009Arkadaşlar son umudum sizsiniz scripti kurdum herşey yolunda admin panelini felanda hallettim fakat bir türlü Türkçe paketlerinin nasıl nerden yüklediği hakkında bir yer bulamadım birde elimde bir tema var temayıda yüklüyemiyoruz kaldım böyle bana yardımcı olurmusunuz acaba lütfen.Yapamadıklarım:Tema YüklemeTürkçe Dil Paketlerinin Nerden Nasıl Yükleneceği (Türkçe dil paketimde yok elimde)Birde Eğer Mümkünse Modifikasyon Hakkındada Bilgi Verirmisiniz Lütfen.Eminim bu bilgi bir çok kişinin işine yarar çünkü en çok takıldığım yerler üçü idi.Demo Sitem: http://www.smfciyiz.com/demoe-t/İyi Çalışmalar... türkçe dil ve TL Para birimi sorununu bende yaşıyorum demo sitem www.indirek.net deneme sitemde ayrıca ana sayfadaki yazılara nasıl ulaşacağım yani index.php dosyası nerede hangi klasor altında birisi cevap yazsın lütfen cevap yazmak bu kadar zor olmasa gerek yaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts