mpolfo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) Αλλη μια ερωτηση το google analytics ενω το εμφανιζει στην καρτελα των προσθετων sto admin office προσπαθω να κανω εγκατάσταση αλλα μου λεει το module δεν υπαρχει ψαχνοντας στα αρχεια ειδα οτι οντως δεν υπαρχει και εψαξα για να το βρω αλλα δεν βρηκα και καπου μπερδευτηκα η ερωτηση ειναι η εξης υπαρχει τετοι προσθετο? αν ναι που μπορω να το κατεβασω? πρεπει να κανω κατι για να λειτουργεί? περιμενω τους ειδικους ευχαριστω Τελικα το βρεηκα σε καποιο site και το κατεβασα τωρα όλα ειναι ενταξει και για οποιον έχει το ίδιο προβλημα ορίστε το αρχείο ganalytics.zip Edited November 6, 2012 by mpolfo (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ναι υπάρχει τέτοιο module κανονικά μέσα στα module,θα έπρεπε να το έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpolfo Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 δεν υπαρχει στα modules κατεβασα και αλλη μια φορα το prestashop αλλα ειδα οτι δεν υπαρχει μεσα το προβλημα ειμαι οτι στο admin μου το βγαζει αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση μου λεει οτι το προσθετο δεν βρεθηκε ξερεις απο που μπορω να το κατεβασω? γιατι και στο prestaaddons δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puriom Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Eυχαριστούμε mpolfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts