Jenduleen Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak řešíte v Prestě 1.4.7. přidání zboží do již vytvořené objednávky? Vím že v 1.5. už to jde normálně, ale v 1.4.7 na to nemůžu přijít a nechce se mi věřit že by to nešlo Nezdá se mi moc košér, abych pokaždé když zákazník na nějakou položku zapomene, musel jeho objednávku zrušit a pomocí superusera za něj vytvořit novou. Možná sem jen slepý jelito díky za pomoc Honza Edited November 3, 2012 by Jenduleen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 V administraci to opravdu nijak nejde. Jediná pomoc zásah do databáze. Není to složité, ale je to pruda. Bohužel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 V administraci to opravdu nijak nejde. Jediná pomoc zásah do databáze. Není to složité, ale je to pruda. Bohužel. Toho jsem se bál, diky moc. Aspoň mám konečně důvod neodkládat upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlk Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Nebo jsou pro Prestu řady 1.4 placené moduly. "Orders Editor", "Editace objednávek" a asi i jiné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Brouček a beruška má bezva editor za pár stovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts