mpolfo Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 (edited) Μια Ερώτηση Πως μπορούμε να αλλάξουμε την θεση στο front office του block εττικέτες? να το τοποθετησω δηλαδη στο τελος τησ αριστερης στηλης Edited October 31, 2012 by mpolfo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Μια Ερώτηση Πως μπορούμε να αλλάξουμε την θεση στο front office του block εττικέτες? να το τοποθετησω δηλαδη στο τελος τησ αριστερης στηλης Modules -> Positions -> Live Edit (κάπου στα δεξιά) -> Παίρνεις το module που θέλεις το πας στη θέση που θέλεις πατάς Save και κλείνεις.. Αυτό ήταν.. Τώρα λογικά πρέπει να σου εμφανίζεται εκεί που το θέλεις...!! Σε παρακαλώ ψήφισε στο Poll που έχω κάνει στο ελληνικό forum.. Δράμα, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpolfo Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 οχι ρε !! τοσο ευκολο και εγω εψαχνα μπραβο σου και ευχαριστω σιγουρα θα ψηφισω ομως Δραμα ? να τρεχουμε τωρα στη Δραμα αλλα για σενα οκ Δραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 οχι ρε !! τοσο ευκολο και εγω εψαχνα μπραβο σου και ευχαριστω Τι εννοείς; Δεν δουλεύει για σένα; Εμένα δουλεύει πάντως... ομως Δραμα ? να τρεχουμε τωρα στη Δραμα αλλα για σενα οκ Δραμα Φίλε ας γίνεται και κάτι σημαντικό στην περιφέρεια.. Όλα τα events Αθήνα/Θεσσαλονίκη.. Γιατί δηλαδή; Εμείς δηλαδή πρέπει να είμαστε συνέχεια στο τρέξιμο; Κατάλαβες πώς το βλέπω; Άσε που θα τονώσει έστω και λίγο την ΨΩΦΙΑ τοπική αγορά.. Όσο για διαμονή μπορώ να σας κανονίσω αρκετά οικονομικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosdvd Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Καλησπερα σας Διεγραψα καταλαθος μια θεση στο ζωντανη επεξεργασια. Υπαρχει τροπος να το επαναφερω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts