Ovidiu Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Vreau sa micsorez celula unui produs din featured products a.i. titlul si descrierea sa fie mult mai aproape de poza produsului. Ma refer la oceanlook.roAm incercat sa editez : modules/homefeatured/homefeatured.tpl si sa modific: {assign var='liHeight' value=360} am pus 200 in loc de 360 dar nu merge.trebuie facut si altceva?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu Posted May 28, 2009 Author Share Posted May 28, 2009 am rezolvat problema punind intre taguri de coment descrierea, facand astfel sa dispara descrierea produselor. cam brutal. stie cineva cum se face altfel? cred ca e din CSS de undeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioana Russo Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Trebuie sa modifici in global.css; Daca ai Firebug in mozzila intra si vezi care sunt valorile pentru padding sau margin si micsoreaza-le ! Daca nu te descurci descrie-mi mai exct problema si-ti spun ce modificari sa faci. Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts