prshopchin Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 PrestaShop 1.1.0.5 türkçe sürümü ve türkçe dil paketine ihtiyacım var elinde olan varsa lütfen paylaşsınScripti kuracağım domain adı http://www.indirek.net ayrıca bu scripti yeni kuruyorum diğer eklenti paketleri ( TL ödeme, Kdv, Merkez banka Doviz kur çekme ) gibi eklenti olan varsa onlardanda yardım bekliyorumyardımlarınız için şimdiden tşk ederimbirde http://www.ozsarigrup.com/shop/ bu sitede üst kısımda olan dönen resimler gibi flash ekranı nasıl ekleyebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 kardeş al buyur. tr.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
prshopchin Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 kardeş al buyur. siteniz baya güzel olmuş siz epey yol katetmişsinizkardeş sende olmasan bu yardım sitesinde kimse yok diye ümidimi kesiyordumsenden ricam eğer mümkünse bu TR Dil dosyasını ve TL Para birimini nasıl ekleyeceğim anlatabilirmisinBu eklediğiniz zipli tr dosyasından 4 klasör çıktıtranslationsmailsmodulesthemes ( Bu klasör içindeki Tr dosyasınımı yükleyeceğim ) yoksa hangisini ekleyeceğimyardımcı olabilirseniz sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
prshopchin Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 kardeş al buyur. siteniz baya güzel olmuş siz epey yol katetmişsinizkardeş sende olmasan bu yardım sitesinde kimse yok diye ümidimi kesiyordumsenden ricam eğer mümkünse bu TR Dil dosyasını ve TL Para birimini nasıl ekleyeceğim anlatabilirmisinBu eklediğiniz zipli tr dosyasından 4 klasör çıktıtranslationsmailsmodulesthemes ( Bu klasör içindeki Tr dosyasınımı yükleyeceğim ) yoksa hangisini ekleyeceğimyardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar kimse mesaj yazmamış bu kadar zormu yaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 bu nasıl forum anlamıyorum kimseden ses çıkmıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 bişey paylaşıyorsan devamını getir... abuk subuk şeylerle insanları sitene cekip kazıklama!!!kardeşim senin sorularına gelince..www.icindeki.com/tr.gzip bu türkçe dil dosyası... admin panelinden dil seçeneklerine gelip tercümeden içeri aktarırsan türkçeleştirmeyi yapmış olursun... yani admin paneline giriş yap ordan üstteki menülerden araçları seç... ingilizcesi tools olması lazım... sonra bi alt menüsü cıkacak ordan 2. seçenegi seçersin... dosya yükleme bölümü açılacak ordan dosyayı bilgisayarından seç upload de tamamdır... anlamadıysanız pm atın tek tek ilgileneyim..diğer sorununcevabına gelince... http://www.prestashopturkiye.com/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/editorialflash.zipburdan dosyanı indir... zipden çıkar... çıkanları modülesin içine at... admin panelinden modüllere gir... ordan aktif et bu kadar saygılar dostlarım Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 F Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 diğer sorununcevabına gelince…http://www.prestashopturkiye.com/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/editorialflash.zipburdan dosyanı indir… zipden çıkar… çıkanları modülesin içine at… admin panelinden modüllere gir… ordan aktif et bu kadar smilesaygılar dostlarım wink kardeş ben bunu yapamadım dediğin dosyaları attım ama modülü bulamadım yönetim> modüller kısmında Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 kardeşim o modülü indirdikden sonra klasör olarak atacaksın... sonra admin panelinden modüllere gireceksin... en üstlerde bi yerlerde cıkar o editorial flash diye... yapamazsan pm at... saygılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 kardeş yaptım teşekkür ederim ama düğün sayfası çıktı karşıma ben mi yanlış yaptım anlamadım başkent düğün salonu yazoyor Bunu nasıl kaldırıp kendi sitemin reklamını falan koyacam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ne reklamı ya? kardeş düğün müğün yok ne yaptın sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 baksana kardeş: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 bu kayan reklam modülü Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 selam,basar67 kullanıcısı bu modülü burdan paylaşmıştı ve ve örnek içinde örnek flash atmış ondan, baskent.de onun referanslarından birisi herhalde. Flashı kendi istediğin bir flashla değiştireceksin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts