Rbn_R Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Lehce upravuji soubor classes/Cart.php podle své potřeby. K celkové ceně přičítám XYZ kč za každé zboží. Cart.php před řádkem 926 $id_category = (int)$product['id_category_default']; switch ($id_category) { case "2": $total_price += 0; break; default: $total_price += XYZ; } Zjistím si id kategorie produktu a pokud není 2 tak přičtu XYZ kč. Stejnou věc se snažím uplatnit i pro konkrétní atribut, s tím rozdílem, že pokud bude nastavený ten konkrétní atribut, tak se částka XYZ nebude přičítat. ID atributu bych měl brát podle mě tentokrát až z tabulky košíku, ale nedaří se mi rozchodit. $id_category = (int)$product['id_category_default']; $id_product_attribute = (int)$cart_product['id_product_attribute']; if ($id_product_attribute == ABC){ $total_price += 0; }else{ switch ($id_category) { case "2": $total_price += 0; break; default: $total_price += XYZ; } } Nějaké rady? PS 1.4.7.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rbn_R Posted October 27, 2012 Author Share Posted October 27, 2012 S ohromnou "radostí" jsem zjistil, že týden řeším něco, k čemu jsem měl řešení už před tím týdnem, ale chyba byla jinde, tak jsem to pořád vymýšlel jinak. $id_attribute = (int)$product['id_product_attribute']; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts