Lacibattya Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Kutakodtam a fórumbna , de nem találtam megoldást ezért nyitottam ezt a topicot. Azt szeretném kérdezni, hogy a csatolt képen a bekarikázott részeket szeretném módosítani, akkor azt hol tudom megtenni? 1. Szeretném nagyobbra csinálni, hogy láthatóbb legyen emrt sokan nem veszik észre, hofy arra is kell kettintani. 2. szeretnék oda magyar szöveget írni, de nem tudok, pedig mindenhol bekerestem. Köszönöm előre is! Szép napot nektek! illetve még egy dolog: tudtok valami jó bejelentkező modult ami nem a jobb felső sarokban van? Nálam ott van és gyakran belenyúlik a képbe::: http://www.bizsubarlang.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 mindkettő fizetési forma modul az eszközök/fordítások-on belül a modul résznél tudod megkeresni én nem tenném nagyobbra, hanem csak beleírnám a fordításnál, hogy a továbblépéshez klikk ide vagy hasonlót sztem ez az egyoldalas fizetés nem az igazi, ezért az 5 oldalast használom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted October 27, 2012 Author Share Posted October 27, 2012 mindkettő fizetési forma modul az eszközök/fordítások-on belül a modul résznél tudod megkeresni én nem tenném nagyobbra, hanem csak beleírnám a fordításnál, hogy a továbblépéshez klikk ide vagy hasonlót sztem ez az egyoldalas fizetés nem az igazi, ezért az 5 oldalast használom Köszi, de ott már kerestem és nem találtam azt az angol szöveget. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 a főoldali résznél nézd meg, mert ez még nem a modul, hanem csak a felhívás rá adsz egy admin elérést, akkor megnézem, ha gondolod Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 közben megtaláltam hiba üzenetek fordításánál van 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Köszönöm a segítséget! Ezer Hála! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts