CUBE-IN Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 (edited) Hi, what do you think about my new shop (and first shop on prestashop) www.pneumatikator.cz ? What about speed? It has more than 17k products and more than 25k categories... Only in czech language (for now :-) Thx, Roman Edited October 25, 2012 by CUBE-IN (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Vzhled se mí líbí. Pokud bych měl najít některé věci, které se mi moc nelíbí, tak snad rozbalovacímu seznamu "Vyberte kategorii" jsem porozuměl až na počtvrté. Podle umístění jsem čekal souvislost s fulltextovým vyhledáváním. Pak jsem si myslel, že bude načítat na pozadí (AJAX). Jednoduše, nečekal jsem znovunačítání stránky a prostý výběr kategorie, zvlášť když vybraná kategorie není po znovunačtení v seznamu vybraná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 It's speed is awesome.. But the BIGGEST mistake is the language.. Whenever we setup an eshop, if we like to expand it to other markets, first we install english and then another language, even if this is our mother tongue.. Btw I live right now in Czech Republic.. If you like we can meet up and change ideas about prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Vzhled se mí líbí. Pokud bych měl najít některé věci, které se mi moc nelíbí, tak snad rozbalovacímu seznamu "Vyberte kategorii" jsem porozuměl až na počtvrté. Podle umístění jsem čekal souvislost s fulltextovým vyhledáváním. Pak jsem si myslel, že bude načítat na pozadí (AJAX). Jednoduše, nečekal jsem znovunačítání stránky a prostý výběr kategorie, zvlášť když vybraná kategorie není po znovunačtení v seznamu vybraná. Dik, zkusim s tim neco udelat. Ja bych to tam nedaval vubec, ale ono pak se da tezko dostat do tech zakladnich kategorii. Jednosloupcovy layout ma holt svoje nevyhody :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts