jirik0201 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 (edited) prosím o radu kde a jak změnit zobrazení atributů u produktu v 1.5.2.0. na obrázku ne.png, to je jak to mám (typ atributu: barva). tam jsou obrázky sice pod sebou, ale kdybych je zmenšil, tak jsou vedle sebe. oni se vedle sebe, tak velké nevlezou. celé pole s atributy by se mělo přesunout na celou stránku, tak jak to mám na obrázku ano.png a pak by byly vedle sebe. na obrázku rb.png jsem nastavil typ atributu na radio button (přepínací políčko). a podle obrázku ano.png bych si to představoval a ještě nejlépe s tím, že kdybych klikl na obrázek atributu, tak se zvětší. ještě jednou prosím o rady. Edited October 26, 2012 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 zdravím, poraďte, prosím, aspoň jak obrázky atributů (čtverečky) dát vedle sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 úprava html a css v tpl šabloně .. myslím product.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 no, já asi budu muset ty celé objekty jako obrázky, popis, tlačítko přidat do košíku, atributy a další dát celé do tabulek. jedině tak dám atributy pod obrázek a popis produktu. teď jsou atributy pod popisem, proto se zobrazují pod sebou (viz obr. ne.png). s tím doplnění radio butonu pod obrázek atributu a zoomnutím obrázku po kliknutí pro toho kdo tomu rozumí nebude problém, tak prosím o rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts