adjon Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Dobrý den, prosím o radu - pokud použiji při vložení nového produktu - kopírovat - najdu si "podobné zboží" s kodem zboží 10180 - a použiji duplikovat - poté u kopie změním parametry, obrázek, cenu atd ... a mimo jiné i kód zboží třeba na 10125 - v administraci se vše tváří správně každý produkt má přiřazen jiný kód - v reálném obchodě je však u všech takto kopírovaných produktů vždy kód zboží stejný jako u "podobného zboží" - tedy 10180. Prosím o radu co s tím - kromě toho - nepoužívat fc.duplikovat. Navíc jsem již nějaké položky takto vytvořil. Děkuji všem za rady. používám prestu v. 1.4.8.2 - adjonshop.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubrt1 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Dobrý den,vyřešil jste to nějak? Já jsem takto duplikováním vytvořil cca 500 produktů jen jsem měnil názvy,fotky a kódy a v detailu produktu v adminu vše OK ale u tisku objednávky a v e-shopu je všude jen kód z původní originální položky.Všechny duplikáty jsou špatné.Řešil to někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman2699 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Dobrý deň, pri duplikovaní sa kopíruje kód tovaru z databázy. Dá sa to upraviť v tabuľke ps_product_attribute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilki Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 (edited) ahoj. mám 1.5.4.1 a dělá to taky... poradíte jak to opravit? = co kde změnit, aby se do tabulky uložil správný kod, který zadám v BO... díky Edited October 10, 2013 by tilki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 ahoj. mám 1.5.4.1 a dělá to taky... poradíte jak to opravit? = co kde změnit, aby se do tabulky uložil správný kod, který zadám v BO... díky mne pomohlo, ked som zrušil všetky kombinácie toho produktu a vygenerovll som ich nanovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts