teo_g Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Am trecut de la ver 1.4 la 1.5 Pe versiunea 1.4 URL-urile erau de tipul: domeniu.tld/categorie/produs.html dupa update URL-urile sunt: domeniu,tld/produs.html Doresc sa reintroduc categoria in URL, cum pot face ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Ma poate ajuta cineva sa reintroduc categoria in URL ? In htaccess nu am nimic care sa rezolve problema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 In 1.5, mergi in Preferences > SEO & URL Jos ai "Schema of URLs". Acolo poti sa modifici cum sa apara link-ul pentru produse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 Am incercat sa modific de acolo dupa care am refacut reactivare URL friendly si nici o modificare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klevi Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Sal Ca sa apara categoria de baza a produsului si in url va trebui sa faci urmatoarea: editezi produsul - la categorii unde vrei sa apara selectezi categoria (iile) dorita - iar deasupra la categorii ai o casuta "Default category" unde poti selecta categoria ce vrei sa apara in url (atentie, poti alege categoria doar daca ai bifat inainte Radio button-ul aferent categoriei) Totodata aceasta se foloseste si la Cross-Selling( selectand categoria default, si activand cross-selling). Atunci cand cineva se uita la un produs, in josul imaginii apare un block cu alte "Produse Similare" din aceeasi categorie de baza. Asta in cazul in care nu a desfiintat optiunea in vers 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts