reznimic Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 (edited) VYRESENO pouzitim 1.5.2 (nahodou jsem nasel na foru o 1.5.2 ze nekdo mel stejnej problem a ze mu to pomohlo, tak jse zkusil autoupgrade a ono uz je to fakt dobry) (Prestashop 1.5.1) Ahoj, v podstate den resim problem pri pouzivani atributu. Jde o barvu, velikost, dalsi velikost. Atributy generuju, cca 1600 produktu. Obcas trva nacist samotnou stranku produktu, nejvetsi problem ale je po vybrani atributu pridat produkt do kosiku. Z logu nehezkejch dotazu mam Query_time: 279.399416 Rows_examined: 36410626 Explain query viz obrazek(musle jsem tam zacarat cosi, nerad bych nekomu privodil problemy ) Coz je sileny. Nakonec jsem asi prisel na to, ze problem je v tabulce ps_product_attribute_shop V tabulkach ps_product_attribute a ps_product_attribute_shop je cca 13000 zaznamu. Pokud v ps_product_attribute smazu vsechno krom zaznamu jednoho produktu a ten produkt chci pridat do kosiku, tak se nic nezmeni, zase to trva nesnesitelne dlouho. Pokud vsak to same udelam s ps_product_attribute_shop, tak se produkt prida do kosiku hned. Akorad uz nevim co s tim muzu udelat Kdyby mel nekdo napad, budu moc rad, diky. Edited October 24, 2012 by reznimic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts