Amenity Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Zdravím, mým Prestu 1.4.9 a nejdou mi ukládat překlady emailů. Vím, že se to tady už řešilo, ale žádné navrhované řešení nepomohlo. Zkrátka a dobře jako by to bylo nějak "špatně" propojeno, nechce se to načítat, když se rozbalí šablony, tak i když cokoliv upravím (upravuji .html verze), tak se změna neprojeví a zobrazí se "useknutá" administrace (jako když je špatně nainstalovaný nějaký modul) viz obrázek. Zkoušela jsem změnit práva na 777 atd. Stejně nic. Záhada je však v tom, že do včerejška večera to jelo v pořádku. Načetlo se, úprava se normálně uložila. Ale od včerejška už se k dalším emailům nedostanu, protože to nefunguje. Nevíte, čím by to mohlo být? Už jsem bezradná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Překlady a vzhled emailů je asi nejlepší udělat v některém textovém editoru (Notepad++) a až pak je nahrát na FTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 Překlady a vzhled emailů je asi nejlepší udělat v některém textovém editoru (Notepad++) a až pak je nahrát na FTP. Díky za tip! Asi mi už nic jiného nezbývá Aspoň že tahle cesta k úpravě existuje... Jenom nechápu, čím to, že to šlo a najednou nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts