Ryuji Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Hezký den všem, prosím Vás o pomoc. Máte někdo někde VMS/VPS hosting a zkoušeli jste nainstalovat Prestu 1.5.1.0 s nastavením InnoDB databáze? Potřeboval bych vědět, že to normálně prošlo a pokud ano, jestli se pochlubíte kde hostujete a s jakým programem. Řeším drobnou potíž se svým nastavením, protože mi to vůbec nejde nainstalovat a instalace se prostě zboří a napíše chybu. Když dám typ DB na MyISAM, je to v pořádku. Takže pokud mi někdo může potvrdit, že to zkoušel a šlo to, moc mi pomůže napsat zde jaký hosting, jaký program pokud je to VMS/VPS. Zároveň to možná pomůže i dalším, kteří třeba hledají hosting vhodný pro novou Prestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Pokud vim tak nikdo s tim nema problem akorat jeden clovek to tu resil a problem byl s memory_limit .Ja osobne mam zkusenost s Hostagatorem a bezproblemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuji Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Pokud vim tak nikdo s tim nema problem akorat jeden clovek to tu resil a problem byl s memory_limit .Ja osobne mam zkusenost s Hostagatorem a bezproblemu. Tak já teda problém mám a velký. Tam kde hostuju jsem přesunul dva shopy řady 1.4.x a oba jedou v pohodě a velmi rychle. Ale prostě nainstalovat 1.5.1.0 je nereálné a nikdo si s tím neví rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Muzes si to nainstalovat na localhostu a pak prevest na hosting. Pokud budes importovat vetsi mnozstvi zbozi tak je to i lepsi nebudes mit problem s limitem hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bottomlayer Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ahoj, k preste jsem se dostal teprve nedavno. hostuju na ebole a zatim to je v pohode. pokousim se sehnat nejakou dokumentaci k themingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 prestu jsem zkoušel na banánu, onebit, wedosu a active24 (home a business). vše bez problémů. ten poslední jsem shledal zatím jako nejlepší. než zase najdu něco jiného, co mi vadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avantec Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Já zkoušel postupem času od 1.4.7 až po 1.5.5.0 u OneBitu a naprosto bez problémů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts