tarikaltuncu Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Merhaba; Akşamdan bu yana csv import aracılığıyla katalog oluşturmaya çalışıyorum. x,y,z adlı 3 kategori home'da y ve z tek; x'in altında a ve b; onların altlarında ise a1 den a30'a dek ve b1 den b30'a dek kategoriler var. Bunları katgori import ile gayet güzel oluşturdum. Şimdi benim anlayamadığım ve yapamadığım şu; Mesela a5'e ürün_a5 i eklemek istiyorum. Ürün import'ta isim> ürün_a5 kategori> a5 yazmam gerekmez mi? Böyle yaptığımda ürün ekleme yapıyor olduğum halde presta home altında yepyeni bir a5 kategorisi açıyor. kategori> x,a,a5 yazmayı da denedim olmuyor ki zaten virgül birden çok kategoride olmasını istiyorsak kullanılıyormuş. Şimdi ne yazmalıyım ki x/a/a5 kategorisinin altına csv import ile ürün ekleyebileyim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Prestashop sürümünüzü ve kategori için kullandığınız ismi birebir yazar mısınız? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 deneyebiliyorsanız bir de "category id"siyle deneyin, yani kategori adı değil numarası yazsın ürünler.csv'de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts