roumec Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Zdravim, nasla by se nejaka dobra duse, ktera by me byla schopna pomoct s nastavenim zpusobu dodani v mem shopu? Marne s tim bojuju. Potreboval bych aby se postovne nepricitalo az do kroku kde se voli zpusob dopravy a tam aby sla zvolit dobirka, platba predem a osobni odber. Predem diky za jakoukoliv pomoc =) Prestashop verze 1.5.1 Kdyztak piste sem, nebo na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Jako primárního dopravce shipping > shipping si musíš vyplnit takového, kde nejsou připočteny dopravní náklady... ale na to už jsi asi přišel sám. Jinak koukal jsem na g-improve.cz a když si přidám zboží do košíku a kliknu na košík jako neregistrovaný zákazník, mám jej prázdný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roumec Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 To je zvlastni kdyz to udelam ja, tak s tim neni problem a zbozi se tam normalne objevi, zkusim jine PC, no potom se mi tam ale objevi. No ale v okamziku kdy to udelam tak to s velkou slavou hlasi doprava zdarma =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts