pjss Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Potřeboval bych poradit. Při pokusu přejmenovat stav objednávky (čekáni na platbu, odesláno atd.) se mi zobrazí tato chyba "Pokus o napadení stránek (OrderState->template = šek for language 3)". Snažil jsem se vytvořit nové počeštěné stavy ale nevím jak je nastavit jako výchozí (např.když se zvolí platba na účet aby byl stav objednávky "čekání na platbu"). Budu rád za každou pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Chyba je v tom, že při počešťování jsi nějak zamotal soubory, Presta pak nemůže najít daný jazykový soubor a hodí tuhle hlášku. V adresáři "Mails" se podívej, jestli v podadresáři "CS", máš příslušné odesílací soubory příslušné k daným templates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Trochu jsem ty své MAILS vylepšil, pokud budeš mít zájem, kopni mi PM a já ti to pošlu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom16 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Prosim poradte mi kde zmenim STAV OBJEDNAVKY z ang. do slovenciny stale tam je napr. Awaiting bank wire payment francuzstina tiez funguje len neviem kde sa to da najst?Dakujem moc za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 V BO (administraci) zvolíš Objednávky-Nastavení stavu objednávek (Orders-Order statuses) a zde si jednotlivé stavy objednávek z edituješ (přeložíš) a nastavíš zda se má zákazníkovi odeslat e-mail atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom16 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Dakujem moc za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Ja tiez dakujem, konecne som sa k tomu dostal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts