lexul Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Buna ziua, Va salut si imi cer scuze daca topicul a mai fost deschis inainte insa eu nu am gasit raspunsul. Intampin urmatoarea problema : doresc sa setez limba romana ca default pentru site si sa dezactivez celelalte limbi, nu sa le sterg. In internet explorer apare ok (in limba romana), pe cand in mozzila apare in engleza. Mentionez ca am dezinstalat modulul language bar. Ma poate ajuta cineva, eventual cu pasii pe care trebuie sa ii urmez inca din faza de instalare. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fly_promo Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 ai reusit sa gasestisolutia? eu nu pot dezactiva engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 mai dati la mozzila si golire cache iar tu ca sa dezactivezi limba engleza pune default romana peste tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts