ady_buzzy Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Salutare. sa va descriu problema pe scurt: Am avut versiunea 1.4.0.17 si am facut upgrade la 1.4.9. Dupa ce am vazut ca nu mergea cum trebuia, nu era in regula la unele module, am facut ce recomanda acolo, adica RollBack la versiunea ce o avusesem inainte... Toate bune si frumoase, a mers in regula operatiunea, dar cand sa intru in admin, primesc eroarea Access denied si nu am acces la niciun tab (vedeti in poza atasata)... In error log vad ceva de genul, care se repeta : PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../public_html/classes/Profile.php on line 120 Va rog sa ma ajutati daca aveti vreo idee! Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 trebuie sa restaurezi permisiunile userului tau, ai access la phpmyadmin ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_buzzy Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 Am rezolvat pana la urma, 1zi am stat pe toate forumurile de presta din lume:)) am incercat cu baza de date, am facut un restore la o BD ce o aveam recent, si a mers Solutia ta legata de permisiunile userului nu o mai gasisem, probabil sa fi fost si asta problema... Oricum , multumesc frumos valentin.g pt raspuns! O singura problema ar mai fi, la instant checkout, daca nu se bifeaza SAVE la adresa acolo cand se completeaza, nu iti apar optiunile de plata, doar chestia aia cu "you must log in to see payments methods" ... Se poate face ceva? Sa apara metodele de plata, chiar daca dai instant checkout, fara sa apesi/bifezi ceva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rmcs Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 si eu am o problema ca aceasta la autentificare introduc adresa de emai si parola dar nu se dechide in admin panel (BO) raman in pagian de autentificare ca sa fiu sigur ca nu am este adresa sau parola greit (daca bag alta adresa de mail imi zice sunt gresite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 mai goleste cockie din browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rmcs Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 rezolvat..multam mult "costi43" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts