EK-Si POS Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Lokanta, hızlı yemek gibi firmaların ödeme alma sistemi olan Resto POS için, ancak başka yazılımlara kolayca uyarlanabilir. 24 saat çalışan çok şubeli bir hızlı yemek/paket servis firması için yapılmıştır. [İlgili konu]. #Özellikleri: Resto POS firmasının kendi anlattığı gibi yapıldı, 100% uyumlu ve destekli. Yalnızca, verilen siparişin gönderileceği semti kapsayan şubenin sorgularına yanıt verir. Sanal mağazada verilen sipariş anında Resto POS ekranında görünür. Verimli, kısa, güvenli ve hızlı kod. Aynı anda gelecek yüzlerce sorguyu yanıtlayabilir. Ek özellikler eklenebilir, bizimle görüşünüz. Sipariş/bilgi için http://ek-si.net/ 'teki iletişim formu yada eposta ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 logo gibi muhasebe programlarına fatura bilgilerini gönderen bir çalışman oldumu kardeş? son 2 aydır müşterilerimden baya bi telefon alıyorum bu konuda. zaman yoksunluğundan ilgilenemiyorum ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 Şimdiye kadar kendi işim dışında birşeyle ilgilenmemiştim, ancak böyle konuları zaten kendi yazılımımda sürekli yaptığım için bu işi yapmıştım. Aynı şekilde, Logo firmasıyla görüşerek böyle birşey de yapabilirim. İşlerin hepsi eğer tek tipse, yani birşey yapsam hepsine uyacaksa iki hafta kadar sonra bakabilirim sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 birkaç aydır sürekli soranlar oluyor . bu işi yaparsan yani devamlı bir modulun olur ve müşteri bulabileceğinden eminim. şimdi hali hazırda 1 tane müşterim günlük telefon ediyor. sadece fatura bilgilerini logo'ya gönderebilien. veyada daha basit olarak prestashop faruları üzerinde tasarım ve değişiklik yapabilecek birşey yaparsan , bunu hem yurt içi hemde yurtdışı 'na satabilirsin. aslında genel olarak 2. söylediğim daha fazla müşteri sağlayabilir sana Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 Aslında dediğin yukarkine çok benziyor hatta aynısı ancak şu PS 1.5.x desteği beni biraz yordu, 235 tane tablo var yeni sürümde. Haftaya biter, bir hafta da hata düzeltmekle geçtikten sonra bakayım o zaman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 tabi benziyor onun için buaray yazdım zaten kardeş, peki kolay gelsin sana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts