Shottik Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, zda-li už jste někdo řešil platbu na dobírku v nové verzi (1.5.1)? Pročetl jsem forum, ale našel jsem jen odkazy týkající se starších verzí. U sebe v obchodě jsem to zatím řešil pouze pomocí standardních modulů tak, že jsem si vytvořil dva dopravce - Česká pošta - Platba na účet a Česká pošta - Platba na dobírku, u kterého jsem cenu dopravy zvedl o cenu dobírky. V následném kroku objednávky pak musí zákazník potvrdit svoji volbu kliknutím na zvolený způsob platby, což není úplně uživatelsky příjemné a hlavně pochopitelné (vyzkoušeno na blonďatých kolegyních :-). Přečetl jsem forum a vyzkoušel mnoho modulu CashOnDelivery, Ship2Pay nebo Dobírka, ale ani jeden nepracuje ve verzi 1.5.1 bez chyb. Děkuji předem za jakoukoli radu jak to udělat lépe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ahoj , v ciste instalaci 1.5.1 modul Dobirka COD, funguje nejspis myslis CODWF (dobirka s poplatkem), ktery v nove verzi neni a modul z 1.4.x nefunguje. Momentalne na modulu CODWF pro 1.5.1 pracuju modul uz funguje ,ale ma jeste par nedostatku, ktere musim vyresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 SUPER :-) Díky za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
krteczek Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 zdarma ke ztažení - nastavitelné dobírečné - vazba na dopravce - dobírečné zdarma od... - testováno na 1.5.0.19 a 1.5.2 Prestashop dobírka pro 1.5 s nastavitelným dobírečným Ahoj. Skusal som to stadial stiahnut, pise mi to, ze link mi bol poslany na email a pritom ziaden odkaz nepresiel, len nejaky informacny email. Nemohol by si to prosim ta zavesit sem, pripadne poslat na email [email protected]? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Super děkuji za link. Už jsem ji testnul a funguje to i na mé verzi 1.5.1 bezvadně, jen jsem musel trochu upravit překlad ;-) to: ktreczek - poslal jsem ti to mailem :-) Ještě jednou díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
CabbageTree Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Ahoj, díky za modul! Rád bych se ale zeptal: Složka toho modulu se jmenuje "cashondelivery". V modulech šopu ale složka stejného názvu už existuje. Co s tím? Hrátky s přejmenováním, přepsáním, atp. nikam nevedou. Dokázal bys poradit? Děkuju. {Presta 1.5} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestahost Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 odinstalovat a smazat ten původní Link to comment Share on other sites More sharing options...
CabbageTree Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 odinstalovat a smazat ten původní Děkuju za bleskovou odpověď. Skvělá práce na tom modulu! Měj se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Hi, good job, i become a blank page after Send order on Page domainname.com/index.php?fc=module&module=cashondelivery&controller=validation Link to comment Share on other sites More sharing options...
krteczek Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Super děkuji za link. Už jsem ji testnul a funguje to i na mé verzi 1.5.1 bezvadně, jen jsem musel trochu upravit překlad ;-) to: ktreczek - poslal jsem ti to mailem :-) Ještě jednou díky Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReWegar Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Parada na to jsem cekal, diky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peleus Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Zdravím, můžete mi ten modul taky někdo poslat na mail [email protected] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReWegar Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Peleus. zda se ze odkaz nahore stale funguje tak jej tam staci jen "koupit" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peleus Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Diky za odpoved. Koupil jsem, neprisel zadny mail. Ted jsem si vsiml ze spadl do spamu, takze uz stazene. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka8ooi Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Moc děkuji za tenhle modul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragik Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) Modul je to skvělý, ale mám problém. Jakmile potvrdím objednávku na dobírku, hlásí mi to /index.php?fc=module&module=cashondelivery&controller=validation Nevíte, kde je problém? Zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat, nepomohlo to. Edited December 2, 2012 by Dragik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka8ooi Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Modul je to skvělý, ale mám problém. Jakmile potvrdím objednávku na dobírku, hlásí mi to /index.php?fc=module&module=cashondelivery&controller=validation Nevíte, kde je problém? Zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat, nepomohlo to. Teď jsem to pro jistotu ještě projel a na mém eshopu to funguje v pohodě. Kde by mohla být chyba netuším, možná chybějcí nějaké přesměrování po této stránce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragik Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Teď jsem to pro jistotu ještě projel a na mém eshopu to funguje v pohodě. Kde by mohla být chyba netuším, možná chybějcí nějaké přesměrování po této stránce.. Nevíš prosím, kde bych to mohl upravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka8ooi Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Nevíš prosím, kde bych to mohl upravit? Bohužel, čistě jenom tipuju. Já nejsem v prestě zatím nijak znalej, taky tápu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragik Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Bohužel, čistě jenom tipuju. Já nejsem v prestě zatím nijak znalej, taky tápu.. máš jen dobírku od prestahost nebo taky bankovní převod a osobní odběr, jak doporučují? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 I. become this error on last Dobirka page after click "order". Fatal error: Cannot pass parameter 2 by reference in \shop\modules\cashondelivery\cashondelivery.php on line 587 greetz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) I found a Workaround for PS1.5.2! I changed in cashondelivery.php Line 587 if(Tools::version_compare(_PS_VERSION_, '1.5.2')) $new_history->changeIdOrderState((int)$id_order_state, (int)$order->id, true); else $new_history->changeIdOrderState((int)$id_order_state, $order, true); .. in .. if(Tools::version_compare(_PS_VERSION_, '1.5.2')) $new_history->changeIdOrderState((int)$id_order_state, $order, true); and his works! Edited December 13, 2012 by Stoik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkr Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Dá se tento modul nastavit tak, že pro Českou poštu bude dobírečné 30Kč a pro vyzvednutí na prodejně zdarma? Teď to mám tak, že když zvolím dopravce Českou poštu a typ platby dobírkou, tak OK. Ale pokud zvolí "dopravce" Vyzvednutí na prodejně, tak kupujícímu nabízím tuto službu bez dobírečného, tedy zdarma. Nevím jak to nastavit - zda to lze, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Dá se tento modul nastavit tak, že pro Českou poštu bude dobírečné 30Kč a pro vyzvednutí na prodejně zdarma? Teď to mám tak, že když zvolím dopravce Českou poštu a typ platby dobírkou, tak OK. Ale pokud zvolí "dopravce" Vyzvednutí na prodejně, tak kupujícímu nabízím tuto službu bez dobírečného, tedy zdarma. Nevím jak to nastavit - zda to lze, díky. Doporučuju u možnosti převzetí na místě nastavit cenu normálně v rozsazích jako u každého jiného dopravce a následně použít modul Hotově, který tu někde najdeš. Viděl bych to jako nejlehčí cestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestahost Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Dá se tento modul nastavit tak, že pro Českou poštu bude dobírečné 30Kč a pro vyzvednutí na prodejně zdarma? Teď to mám tak, že když zvolím dopravce Českou poštu a typ platby dobírkou, tak OK. Ale pokud zvolí "dopravce" Vyzvednutí na prodejně, tak kupujícímu nabízím tuto službu bez dobírečného, tedy zdarma. Nevím jak to nastavit - zda to lze, díky. Od toho je modul pro osobní odběr: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkr Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Doporučuju u možnosti převzetí na místě nastavit cenu normálně v rozsazích jako u každého jiného dopravce a následně použít modul Hotově, který tu někde najdeš. Viděl bych to jako nejlehčí cestu. Díky moc vyzkouším Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkr Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Díky moc vyzkouším OK, hledal jsme variantu, abych nemusel tento modul kupovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tchaban Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Modul je to skvělý, ale mám problém. Jakmile potvrdím objednávku na dobírku, hlásí mi to /index.php?fc=module&module=cashondelivery&controller=validation Nevíte, kde je problém? Zkusil jsem odinstalovat a nainstalovat, nepomohlo to. Mám zřejmě stejný problém ... po potvrzení dobírky se zobrazí prázdná stránka s adresou www.eshop.cz/module/cashondelivery/validation Objednávka proběhne správně, ale zákazníka by to nechalo na této stránce. Podařilo se to někomu oprtavit? Díky (btw PS 1.5.2, bez úprav jádra, dobírka od prestahost.cz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) Mám zřejmě stejný problém ... po potvrzení dobírky se zobrazí prázdná stránka s adresou www.eshop.cz/module/cashondelivery/validation Objednávka proběhne správně, ale zákazníka by to nechalo na této stránce. Podařilo se to někomu oprtavit? Díky (btw PS 1.5.2, bez úprav jádra, dobírka od prestahost.cz) Tak mám dost podobný problém (jsem na 1.5.3, multistore). Objednávka se vytvoří, ale nebsahuje žádné zboží.... a skončí se s prázdnou stránkou na www.eshop.cz/module/cashondelivery/validation. Přestalo to fungovat po upgrade na 1.5.3.1 Edited January 3, 2013 by Jiri FAMiNE Cermak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Takže jsem to ještě překontroloval a modul bohužel není kompatibilní s PS 1.5.3... Kdo máte 1.5.2 raději ještě nedělejte upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goatee2905 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 (edited) Já mám čistou novou instalaci 1.5.3 a to je pro mě tedy velký problém. Tak doufám, že se brzo objeví upgrade, budu za něj moc vděčný. PRESTAHOST.CZ právě vydali novou verzi pro 1.5.3 (už jsem to otestoval). DÍKY MOC :-) http://prestahost.eu/prestashop-modules/cs/21-dobirka.html Edited January 4, 2013 by goatee2905 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 je to fajn, ale když mám více dopravců a každý chce za dobírku jinou sumu, nejde to nastavit. Neví někdo o modulu, kam jde ke konkrétnímu dopravci přiřadit konkrétní dobírečné? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts