csaknoriss Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Sziasztok! Az alábbi számlázó programot szeretném hozzárendelni a prestashop weboldalamhoz: http://www.provimax.hu/hu/kerszam+gold+szamlazo+es+ugyviteli+program+1.html Van nekik külön erre egy összekötést végző programjuk: http://www.provimax.hu/hu/webker+internet+aruhaz+interface+1.html A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan tudnám megvalósítani? Csinált már valaki ilyet esetleg tud-e nekem ebben segíteni valaki? (Ha letöltitek a program demóját és feltelepítitek, akkor lesz egy dokumentáció mappa benne, ami leírja, hogy mit is és hogyan kellene. De sajnos én ezt nem értem). Kérlek segítsetek. Fontos lenne. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Javaslom nézd meg a számlázz.hu számla agent rendszerét is. Első ránézésre jobbnak tűnik és előfizetés esetén ingyen segítenek a technikai kérdésekben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted October 15, 2012 Author Share Posted October 15, 2012 A programot nem én fogom használni, hanem az ügyfél így ebben nem én döntök, ő ezt szeretné. Ezért kérnék segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 A szinkron közben megoldódott, most az volna a kérdésem, hogy amikor leadnak egy rendelést az áruházon, akkor arról az adatok hol tárolódnak? Melyik fájlból - fájlokból olvasható ki ez? Az adatok letöltéséhez kellene ez nekem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roland76 Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 (edited) Szia! Nem fájlban tárolódnak le az adatok, hanem SQL táblában. Méghozzá ezekben: [prefix]_orders [prefix]_order_detail Az orders tábla tartalmazza maga a rendelést, de megfelelő mezőkkel össze van kapcsolva az ügyféllel, az ügyfél címeivel, illetve a rendelés részleteivel, azaz az order_detail táblával, ami konkrétan a rendelés tételeit tartalmazza. Ahhoz, hogy ezt átlásd kell kis idő, amíg beazonosítod melyik tábla mit tárol és a reláció milyen mezőkön keresztül áll fenn. Segítségképpen itt egy konkrét lekérdezés, ami az összes rendelésből visszaadja a rendelésszámot, termék nevét, db számot, árat, kedvezményt és áfát: $query = 'SELECT o.id_order, r.product_id, r.product_name, r.product_reference, r.product_quantity, r.product_price, r.reduction_percent, r.reduction_amount, r.product_quantity_discount, r.tax_rate FROM prefix_orders AS o, prefix_order_detail AS r WHERE r.id_order=o.id_order '; A szinkron közben megoldódott, most az volna a kérdésem, hogy amikor leadnak egy rendelést az áruházon, akkor arról az adatok hol tárolódnak? Melyik fájlból - fájlokból olvasható ki ez? Az adatok letöltéséhez kellene ez nekem... Edited October 18, 2012 by roland76 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 Szia! Látom eléggé érted a dolgot, tudnál nekem segíteni benne, természetesen nem ingyen kérném. Plusz adatokkal tudok szolgálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roland76 Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Szívesen segítek, az is lehet, hogy már kész van, lévén a cég ahol dolgozom szintén PrestaShop-ot használ és a szinkronizációs scriptetet kellett írnom az ügyfelekhez, termékekhez és rendelésekhez. Sajnos csak hétvégén érek rá, ha az megfelel. Privátban megadom az elérhetőségemet. Üdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntR12 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts