Capricho Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 potreboval bych odstranit obrazky kategori. samozrejme mi odpovite at je tam vubec nedavam, to me taky napadlo jenze jde o to ze kdyz je tam vubec nenahraju tak IE se mi zobrazuji ramecky jako kdyz to nezna cestu k obrazku (firefox je ok)nevite nekdo jak se stim vyporadat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 potreboval bych odstranit obrazky kategori. samozrejme mi odpovite at je tam vubec nedavam, to me taky napadlo jenze jde o to ze kdyz je tam vubec nenahraju tak IE se mi zobrazuji ramecky jako kdyz to nezna cestu k obrazku (firefox je ok)nevite nekdo jak se stim vyporadat? napadaj me 2 zpusoby 1/ samotna uprava daneho *.*.tpl2/ pomoci firefoxu a skveleho pluginu Firebug v css nastavit display: none; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted May 21, 2009 Author Share Posted May 21, 2009 a ktere .tpl to je?Nebo kde to upravit hleadal sem v global.css ale nic sem nenasel.pouzivam zakladni sablonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Zkus v global.css najít 108 řádek nebo "ul.inline_list li img" a místo block dej none,jak píše vigel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack-- Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 je mozne odebrat jen ten jeden velky obrazek a obrazky podkategii zanechat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts