sedr Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Zdravím pokouším se rozjet multistore a mám pár otázek... Mám několik eshopů a chtěl bych je sjednotit pod jeden admin... V Administraci si vytvořím další obchod...např. [spam-filter].cz když kliknu na produkty v administraci, mám na výběr pro jaký shop je chci spravovat... Jak dostanu z již funkčního shopu všechny produkty do multistoru? Nemusím je snad klikat jeden po druhém ručně, že ne? ) Myslel jsem, že v původním shopu udělám zálohu db a nahraju ji do nového - multistoru - přes phpmyadmin mi to ale přepíše produkty se stejným id apod..., nebo se mýlím? Jak by jste toto provedli? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Ahoj , pres csv import -> Číslo / název obchodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedr Posted October 10, 2012 Author Share Posted October 10, 2012 Ahoj , pres csv import -> Číslo / název obchodu ahoj. mno...tak import by jsme měli ) teď ještě jak udělám export ze stávajícího? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 v phpmyadmin exportujes zbozi do csv pro Excel, ale doporucuju spis export do Open Document Spreadsheet kterej ti otevre openoffice kde si pripravis csv pro Prestashop. Rozhodne nepouzivej MS Excel budes mit problemy s cestinou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts