Kaspi88 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Jedna věc mi v ps trápí. Dnes se zaregistroval do shopu jeden zákazník a poté mi volal, že neumí s pc a jestli by si mohl zboží objednat přes telefon. Tak říkám ano, řekl mi co chce já ceny, celkovou a konec. Nyní potřebuji vytvořit objednávku v shopu aby mělo svoje další číslo a já věděl kolik dostanu provizi za prodej atd...Jenže musím složitě přes FO se zaregnou jako nějaký uživatel, vyplnit jeho adresu a objednávku dokončit.Bohužel se mi to stává čím dál častěji (2 týdně). Zatím jsem nepřišel jak jednodušeji to vyřešit. Chybí mi tam tlačítko nová objednávka :-( Pokud máte nějakou vychytávku nebo radu jak si takovou práci usnadnit tak se mi ozvěte buď do threadu sem nebo do pm. Dík K@spi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Jedna věc mi v ps trápí. Dnes se zaregistroval do shopu jeden zákazník a poté mi volal, že neumí s pc a jestli by si mohl zboží objednat přes telefon. Tak říkám ano, řekl mi co chce já ceny, celkovou a konec. Nyní potřebuji vytvořit objednávku v shopu aby mělo svoje další číslo a já věděl kolik dostanu provizi za prodej atd...Jenže musím složitě přes FO se zaregnou jako nějaký uživatel, vyplnit jeho adresu a objednávku dokončit.Bohužel se mi to stává čím dál častěji (2 týdně). Zatím jsem nepřišel jak jednodušeji to vyřešit. Chybí mi tam tlačítko nová objednávka :-( Pokud máte nějakou vychytávku nebo radu jak si takovou práci usnadnit tak se mi ozvěte buď do threadu sem nebo do pm. Dík K@spi Tak tohle by me taky zajimalo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatras Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Nazdar, no je tu jeden modul (najdes ho tu http://www.prestashop.com/forums/viewthread/19388/ ), problem je ze si ho musis zakupit stoji asi 25eur. Neviem ci sa da aj niekde stiahnut.----------------------------------------------------------------------------------www.cheapmania.eu - Najlacnejšie parfémy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 Dík jdu to koupit za ty drobáky a mrknu na to ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 tady je na to modulhttp://www.prestaworks.com/23-new-order-10.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 23, 2009 Author Share Posted May 23, 2009 No jasný, vždyť zatras tam hodil link v předchozí reakci ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts