Amenity Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Zdravím, mám nainstalovanou Prestu 1.5.1 a vyskytl se problém. Nemůžu přidat žádný produkt, protože pole "Název" je neaktivní - nelze kliknout, tudíž nelze do kolonky nic napsat. Zkoušela jsem vyhledat, zdali již někdo tento problém řešil a evidentně jsem asi první. Kde může být problém? Prohledala jsem celou administraci a kde by set o dalo nastavit jsem nenašla :-/ Prosím, poradí někdo? Díky Vyřešeno, problém byl v prohlížeči. Nevím sice proč, ale v Opeře se ta položka vyplnit nedá. V Mozille bez problémů. Edited October 9, 2012 by Amenity (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Tento problém mi nastal při aktualizaci prestashopu 1.5.0.17 na 1.5.1.0 pomocí modulu 1-click Upgrade. Zatím jsem na to nepřišel, čím by to mohlo být, nicméně lze vyřešit způsobem kopírování jiného produktu a jeho přepsáním. EDIT: potvrzuji, že v chrome je funkčnost v pořádku, zajímavý bug Nahlášeno http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-4857 Edited October 9, 2012 by Kaspi88 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 (edited) Díky za informaci, určitě se bude všem hodit co používají Operu. Edited October 9, 2012 by PetrK (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Pri update z verzie 1.5.0.17 na 1.5.1 je tých " bugov " trošku viac, napríklad, keď som chcel skopírovať short popis do nového1.5.1 shopu, namiesto zápisu sa mi zobrazila prázdna stránka/BO/ , až po prepísaní adresy vo vyhladávaci som ten produkt našiel, bol uložený, ale bez názvu, a bez short popisu, a ked som ho chcel editovať, tak práve v tom shope, kde mal byt priradený tento produkt, a len tam sa mal zobrazovať, tak pod tým shopom som ho vobec nemohol editovať, , musel som prepnúť na skupinu shopov, a tam editácis šla, avšak hodilo to zakaždým chybu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts