ender666 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Dobrý den, prestashop 1.5.1 nevíte někdo jak seřadit pomocí admin rozhraní položky v hlavním menu? Nejsou tam na to vůbec žádné ovládací prvky. Nebo jaké horizontální menu používáte vy? Zkoušel jsem ještě JBX_menu 2.8.6 od Juliena Breuxe ale nejde mi dostat se do konfigurace.. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Dobrý den, prestashop 1.5.1 nevíte někdo jak seřadit pomocí admin rozhraní položky v hlavním menu? Nejsou tam na to vůbec žádné ovládací prvky. Nebo jaké horizontální menu používáte vy? Zkoušel jsem ještě JBX_menu 2.8.6 od Juliena Breuxe ale nejde mi dostat se do konfigurace.. Díky. Ahoj , radi se to presne tak v jakem poradi to tam nahazis v konfiguraci menu a podkategorie presne tak jak je mas serazene v katalogu kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracudakb Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Uprav soubor modules/jbx_menu/AdminModuleMenu.php require_once PS_ADMIN_DIR . '/../classes/AdminTab.php'; na require_once _PS_ADMIN_DIR_ . '/../classes/AdminTab.php'; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ender666 Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 MOC ti děkuju, admin už funguje, jbx menu nahozeno, konečně mám trošku normální menu s řazením položek šipkami. Trochu jsem si jej upravil - k nahlédnutí zde Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 @baracudakb dakujem velmi pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts