mikels Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Všechny Vás zdravím mám problém přeinstaloval jsem prestashop na verzi 1.5 ale nemůžu tam dostat databázi ze staré verze je nějaký nápad jak to udělat a nebo se mám vrátit zpět ke starší verzi.. nerad bych přišel o zákazníky a další informace. Předem děkuji za informaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Když aktualizuješ prestashop, aktualizuje se ti i databáze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikels Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Tak ani nevím ale mě to nechtělo pustit aktualizovat databázi musel jsem zadat novou původní byla PS_ a další jsem pojmenoval jako ps2_ když jsem to následně měnil v configu tak nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Není jiná cesta než aktualizovat shop pomocí instalačního skriptu (použije se přitom stará databáze). Při aktualizaci se spouští moře skriptů na update datatabáze a k tomu ještě PHP skriptů tam, kde to jinak nejde. To vše přetaví databázi do nové verze. *Pozn: To přetavení je na 99.9% správné. Ne vše je bohužel v aktualizaci uděláno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts