txr Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 zdravicko, davam k dispozicii modul pre zobrazovanie aktualneho datumu a mena, ktore ma prave meniny, mozno sa to niekomu bude hodit.Len pripomeniem, ze v nastaveniach sa da vypnut zobrazovanie datumu, zobrazia sa teda len meniny a da sa takisto aj menit format vypisovaneho datumu, klasicky ako pre funkciu date(). blocknameday.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 pekne a poteši.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 ako sa daju upravit fonty a farba pisma ? diki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lackosickidum Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 zdravim, super modul ktory uz dlho hladam v slovencine velka vdaka tvorcovi mal by som jednu pre vas urcite laciku otazku ale predsa..ako by som modul premiestnil do lava? TopLeft? teraz ho mam v pravo, myslim ze sa to ma s tymi Hook up-mi ale neviem presne co..vopred dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts