Inuska Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Zákazník vytvořil objednávku, zboží se odečetlo ze skladu, ale jemu nepřišel žádný potvrzovací email a ani v administraci se tato objednávka neobjevila. Dohledala jsem ji až na stránce zákazníka, kde je označena jako neplatná. Při bližším ohledání jsem zjistila, že u ní chybí stav "čeká na vyřízení", který se generuje automaticky při dokončení objednávky. Respektive nebyl tam žádný stav. Ručně jsem tam stav "čeká na vyřízení" přidala a nyní ji už v administraci vidím. Nemáte ponětí, kde byl zakopaný pes? Verze Presty 1.4.7.0. Pokud se už někde řešilo, prosím o link. děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Nějaká chybička mezi platebním modulem a dokončením objednávky. Možná i na strašně serveru, kdy to vyhodilo error 500 tušim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Nějaká chybička mezi platebním modulem a dokončením objednávky. Možná i na strašně serveru, kdy to vyhodilo error 500 tušim. Může být. Já to prohlédla ze všech stran a nic podeřelého na té objednávce nevidím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 (edited) tiez som uz zaregistroval zopar takychto objednavok Edited October 6, 2012 by peter_m (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobaes Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 toto robi aj mne, už niečo vyše mesiaca..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Zkuste si stáhnout jiný platební modul, určitě to bude tím, že při dokončení objednávky modul odešle ID stavu objednávky a dle mého názoru špatné ID. Modul pro PS 1.4+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 Zkuste si stáhnout jiný platební modul, určitě to bude tím, že při dokončení objednávky modul odešle ID stavu objednávky a dle mého názoru špatné ID. Modul pro PS 1.4+ Tak se mi to stalo zas, dvakrát po sobě u obojího byl platební modul dobírka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayday007 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Mam naprosto stejny problem, dela to jak u dobirek tak u plateb predem. Obcas se stane, ze objednavka neni v systemu, zakaznikovi neprijde potvrzovaci mail a ani me oznameni o objednavce, ale on ji u sebe na profilu vidi. Nevim co s tim, kdyby nekdo vedel -> zaplatim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Ano u me se to u 1.4.x stavalo taky ( videt je objednavka v uvodnim okne ) tzv. v nahledovem okne o objednavkach (dale to poznate podle ID objednavky ( proste chybí-- kontinualni rada 1,2,4 ) ale neresil jsem to neb jsem presel na 1.5 .Zkuste forum v cele sirce tj. anglicka , francouzska fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 (edited) Tak už se ten problém dostal i k mému klientovi, avšak měl duchapřítomné zákazníky, kteří zkopírovali problém, tu je řešení: http://forge.prestas...owse/PSCFI-6179 Ještě cesta k souboru, abyste neřekli že jsem svině /tools/Swift/Swift/Message.php Edited February 12, 2013 by JAKCRABBIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Tak už se ten problém dostal i k mému klientovi, avšak měl duchapřítomné zákazníky, kteří zkopírovali problém, tu je řešení: http://forge.prestas...owse/PSCFI-6179 Ještě cesta k souboru, abyste neřekli že jsem svině /tools/Swift/Swift/Message.php Jestli dobře rozumím technické angličtině, v Tebou uvedeném souboru se na řádku 623 nahradí toto $this->getReference("parent", $old_branch)->removeChild($id); tímto if($this->getReference("parent", $old_branch)->hasChild($id)){ $this->getReference("parent", $old_branch)->removeChild($id); } Tak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Tak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Tak jest. Tak to opravdu děkuji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayday007 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Dekuji Jacku, vypada to, ze vse je nyni OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 (edited) Funguje. Edited February 15, 2013 by Inuska (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts