BasaranNET Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 (edited) Arkadaslar Merhaba, Internet Siteleri, daha doğrusu e-ticaret sitelerinde müşteri/satıcı iliskisini en kısa mesafeden kurabilen, müşterilerin hangi üründe gezdigini görebileceğiniz, otomatik olarak istediğiniz mesaji gönderebileceğiniz tavsiye edebileceğim çok güzel bir program. Livezilla 3.3.2.2 Sürümü Ücretsizdir. herhangi bir ödeme yapmanıza gerek kalmaz. yalnızca güncelleme yapmayın yeterlidir. Güle Güle Kullanın _______________________________ Başaran NET | Araç Kiralama | Oto Kiralama | Eczane Edited December 25, 2012 by BasaranNET (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Bence tamamen ücretsiz olan ve güncelleştirme sorunu yaşamayacakları, Türkçe desteği de bulunan bir sisteme (mibew) yönlendirmek daha mantıklıdır. Dolayısı ile buradan ilgili mesajıma ulaşabilirsiniz. Mibew candır en azından şimdilik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toptancorapci Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Bence tamamen ücretsiz olan ve güncelleştirme sorunu yaşamayacakları, Türkçe desteği de bulunan bir sisteme (mibew) yönlendirmek daha mantıklıdır. Dolayısı ile buradan ilgili mesajıma ulaşabilirsiniz. Mibew candır en azından şimdilik zopimden iyi mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Merhabalar, Zopim programını daha önce hiç kullanmadım ama ücretsiz kullanacaksanız dilediğiniz gibi özgürce hareket edemiyorsunuz. Kaynaklara kısaca bir göz attığımızda: Zopimi 14 gün boyunca istediğiniz gibi (yani istediğiniz değişikleri yaparak) kullanabilirsiniz. Ancak 14 gün sonunda sizden zopimi satın almanızı istenecektir. Zopimin istediğiniz paketini kullanabilirsiniz. Ama para vermek istemiyorum diyiyorsanız, üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadan.. Mibew ile basit bir kıyaslama yapacak olursak: Mibew tamamen ücretsiz ama Zopim 'de kısıtlama var; ücretsiz kullanım üzerinden bakacak olursak, mesala Mibew 'de dilediğiniz gibi departman oluşturabilirsiniz ama Zopim 'de bu işlemi yaparsanız 14 gün sonra lisans uyarısı verecektir. Ücretli kullanmak isterseniz de güzel bir programa benziyor dilerseniz deneyebilirsiniz. Burada kısaca yorumlanmış Türkçe bir kaynak mevcut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Üstadlarım Canlı destek yazılımlarını kullandığınız zaman sepetime gidince güvenlik açığı veriyordu . Acaba bu bahsettiğiniz modüllerde veriyormu. Yada canlı desteği sepetim bölümünden nasıl kaldırabiliriz. Değerli Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasaranNET Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 (edited) Sepet içerisinde SSL çalışmaktadır. Hata almamak istiyorsan canlı destek programlarını https:// li bir url altında calistirmayi deneyebilirsin. bu sekilde herhangi bir hata ile karsilasmazsin ve guvenlik acigi da olmaz. ______________________________________________________ Araç Kiralama | Basaran NET Edited November 29, 2012 by BasaranNET (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Hızlı cevap için teşekkürler bu yöntemi denemiştim ama olmadı. Tekrar deniycem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 (edited) Merhaba Şu linki inceleyebilirsiniz. Ücretsiz bir çözüm sunuyor. Veya Burayı Edited November 4, 2012 by Caglar (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkenekli Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 iyi günler mibew kurulumunu hatasız yaptım sorun yoktur fakat bunu dremweaverde hazırladığım siteye nasıl ekleyeceğim bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkenekli Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 iyi günler mibew kurulumunu hatasız yaptım sorun yoktur fakat bunu dremweaverde hazırladığım siteye nasıl ekleyeceğim bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Buradan ilgili açıklamaya ulaşabilirsiniz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 mibew iyi görünüyor ve windows gerektirmiyor, teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Rica ederim, evet oldukça iyi bir program ve halâ ücretsiz destekleri devam etmekte kararlı gibi görünüyorlar, umarım ilerleyen zamanlarda da öyle olur.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Mibew hızlı ve hafif biz de kullanıyoruz. Tavsiye ederim. Ayrıca smtp mail modifikasyonu yaptık isteyen olursa burada anlatabilirim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 node.js ve jabber/xmpp yöntemlerini araştırıyorum, pidgin'le kullanabileceğim birşeyler. Öneriniz varsa sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
derman Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 selam title barda ürün ismi ve kategori isimleri gözükmesi için ne yapabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Merhabalar, Varsayılan ayarlarda bu mevcut zaten, açılan ürünün ya da sayfanın ismi title 'a otomatik eklenir. Yaşadığınız sorun belki temanızdan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Merhabalar, Varsayılan ayarlarda bu mevcut zaten, açılan ürünün ya da sayfanın ismi title 'a otomatik eklenir. Yaşadığınız sorun belki temanızdan kaynaklanıyor olabilir. selam title barda ürün ismi ve kategori isimleri gözükmesi için ne yapabilirim Bunun için ayrı bir başlık açabilir misiniz ? node.js ve jabber/xmpp yöntemlerini araştırıyorum, pidgin'le kullanabileceğim birşeyler. Öneriniz varsa sevinirim. pidgin'i kullanan pek kimse yok bizim ülkemizde. Ama bildiğim kadarıyla zaten web server eklentileri var. Eklentinin ismini hatırlamıyorum ama basit XML data transaction yapan bir js dosyası vardı. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Mahmut bey mibew kurulumunu daha detaylı ve resimli anlatımınnı rica etsek bir başlık altında anlatmanız mümkünmü ... Forumda verilen resimli anlatım linkleri çalışmıyor. Kendi sayfasında prestashop kurulumu anlatılmıyor. Yada ben bulamadım .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Mahmut bey mibew kurulumunu daha detaylı ve resimli anlatımınnı rica etsek bir başlık altında anlatmanız mümkünmü ... Forumda verilen resimli anlatım linkleri çalışmıyor. Kendi sayfasında prestashop kurulumu anlatılmıyor. Yada ben bulamadım .. Onu yapacak kadar vaktim yok. Hatta aynı vakitte bir canlı destek sistemi yazabilirim sanırım. İndirdiğiniz arşivde readme dosyası var orada anlatılıyor. Ayrıca sitesinde de kurulum bilgisi mevcut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Teşekkür ederim.Haklısınız Tembellik ettim galiba kusurabakmayın .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Teşekkür ederim.Haklısınız Tembellik ettim galiba kusurabakmayın .. Rica ederim. Yüklemeyi deneyin sorun yaşarsanız yazın yardım edelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 zopimden şaşmayın gençler 10 siteye aynı anda ekledim tek panelden ip kontrolü ajanlar vs vs uçmuş adamlar. Tabi aylık 20 tl de verin artık Mahmutcum şu sepete ekle modülün gelecek sene çıkarmı piyasalara 15. baskımız oldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Zopimin türkçe modülü varmı acaba. Ben ispanyolcasını buldum birtürlü çeviremedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enescce Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 (edited) zopim kullananlar çogunlukta sanırım Edited February 9, 2013 by enescce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts