Česká Faktura Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 V nové verzi Prestashop 1.5.0.17 jsem narazil na chyby v generované faktuře. Ve faktuře se špatně zobrazují české znaky a tabulka je rozhozená. návod jak tyto problemy vyřešit je zde snad to někomu pomůže 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Faktury riesim externe, cez program Pohoda, nemam tak problem sa FA s eshopu a z priameho predaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Faktury riesim externe, cez program Pohoda, nemam tak problem sa FA s eshopu a z priameho predaja... To je pěkné ... ale velká část lidí používá faktury prestashopu takže podle mě zbytečný komentář Jinak Ventos312 děkujeme za info ušetří nám to mnoho nervů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 To je pěkné ... ale velká část lidí používá faktury prestashopu takže podle mě zbytečný komentář Jinak Ventos312 děkujeme za info ušetří nám to mnoho nervů Neni zač sám jsem taky rád, když tu najdu radu jak něco vyřešit. Jinak k tý faktuře můj návod sice problém vyřeší, ale myslim, že vzhled faktury vypadá hrozně, takže bude stejně potřeba udělat lepší šablonu, aby se to vůbec dalo použít... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Zatim nepotvrzena informace z druhy ruky k verzi 1.5.0.17 , kdyz v košíku není zboží se stejnou sazbou DPH špatně se vypočítá DPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts