akhton Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) Buna, Am instalat pentru prima data Prestashop marti, totul a decurs ok, vreau sa va multumesc tuturor pentru acest forum pentru ca s-a dovedit a fi un ajutor super. Eu zic ca am invatat multe de marti pana acum. SIngurele probleme cu care ma confrunt acum sunt: - Notificari E-mail - in momentul in care primesti e-mail cu detalile contului, sau comanda a fost anulata/modificata, sau payment notification. Am reusit sa modific designul de la e-mail si chiar arata super dar aceste notificari nu functioneaza pe G-mail. Am testat pe mai multe conturi de e-mail cu ar fi Yahoo, conturi de e-mail de pe niste domenii personale, Hotmail, dar pe G-mail nu primesc notificari. Pot crea cont cu G-mail, pot plasa comanda etc. doar ca nu primesc notificari pe e-mail. - Designg Factura - Unde se poate modifica desingul de la facturi (invoice) ? -Module de plata- Am vazut ca sunt ca default "Bank wire" si "Cheque" . Bank wire banuiesc ca se poate folosi dar inca nu l-am testat, este ok acest modul? Si pentru plata cu cardul imi puteti recomada vre-un modul? Ma gandeam sa ii contactez pe cei de la PayU (http://www.payu.ro/ ) , a mai lucrat cineva de aici cu ei, sunt ok? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca ma poate ajuta cineva cu problemele de mai sus, as fi recunoscator Mersi. Edit: am instalat ultima versiune de prestashop Edited September 21, 2012 by akhton (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts