Pajik Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Jen takový poznatek, dlouho mě to pěkně zamotalo hlavu. Třeba to někomu funguje v pořádku, třeba i jiným to bude blbnout, je lepší to vědět. Pravidelně zálohuji databázi přes Prestashop, ty počáteční databáze snad i fungovaly v pohodě, ale s postupným zvětšováním a nárůstem obsahu mně nynější kopie databáze přes Prestashop nejdou vůbec opětovně načíst. Vytvářejí se totiž s různými chybami, a když chcete nazpět ze zálohy načíst datábazi, tak to hlásí různé chyby jako "chybně zadaný údaj hodnoty integer()" a pod. Prostě se na to nelze vůbec spolehnout. Jakmile jsem udělal zálohu přes PHPadmina, tak bylo vše v pořádku. Takže od nynějška raději zálohuji přímo z databáze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ahoj,jak už máš tu DB v PS velkou? Já jsem zatím na nějakých 8,8MB a odzkoušel jsem si to - a vše v pohodě importováno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 Asi 2,5 MB. A to mi řekni, jak ji pak importuješ, to ji dělíš na 5 souborů, když maximální velikost import souboru je 2 MB ? Jinak k tomu zálohování, taky mi to jelo v pohodě dříve, ale když jsem poslední zálohu náhodou vyzkoušel, prostě import najede s hláškami chyb. Ne, nějakých zásadních, chybí nulové hodnoty v defaultních stavech, nic tragického, ale import se na tom zastaví, když se to opraví, najde si podobnou chybu o pár tabulek dále. Problém je v tom, že se na to nedá spolehnout, deset záloh bude OK a ta 11 bude nanic, proto raději přecházím na zálohování přímo z databáze, je to jistější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ja mam podobnu skusenost. Ked dam cez admin rozhranie vytvorit zalohu databazy, tak ten subor gz hlasi chybu.Takze ja si radsej robim mirror databazy na localhoste, pre istotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts