reoxid Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Zdravím. Poprosil by som o radu: Existuje nejaký modul, ktorý by umožnil pri zadaní objednávky zákazníkom jej automatické opakovanie podľa termínu zadania? Zákazník by si zakúpil produkt, prešiel by obj. formulárom a tam by bolo políčko v ktorom by si mohol zaškrtnúť automatické preobjenanie toho istého tovaru napr. v ďalšom týždni bez nutnosti opätovného vypĺňania objednávky. Prípadne ak neexistuje modul, kde v kóde by som to prípadne mohol editovať? Ďakujem za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 V historii objednávek má zákazník možnost udělat ReOrder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 jj. To som našiel už dávnejšie ale nie je to to "pravé orechové". Asi by to chcelo hlbší zásah do samotného kódu, takže to vidím blede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 musel by jsi si najit nekoho kdo ti to nakoduje ale pri kazdem update o to prijdes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts