Jenduleen Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jak případně řešíte akce 1+1 ZDARMA? lámu si s tím hlavu už delší dobu a nemůžu na nic kloudného prijít. (.... takže předpokládám, že jen nevidím nějakou základní fci ) je na to nějaký modul, nebo pomocí slevových kuponu? fakt nevim. díky moc za pomoc Edited September 20, 2012 by Jenduleen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Zkus využít balení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Zkus využít balení... už jsem zajasal, ale bohužel si nejde udělat balení dvou stejných výrobků nedovolí mi to přidat ten samý produkt ale to není možný, že by presta s takto běžnou věcí nepočítala Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Pokud u toho produktu nemáš atributy můžes to, pokud chceš jen informovat zákazníka, dát jako jeden atribut s nulovým navýšením ceny pak to budeš mít i na faktuře pokud je používáš Možná bude i nějaký akční modul kdo ví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 Pokud u toho produktu nemáš atributy můžes to, pokud chceš jen informovat zákazníka, dát jako jeden atribut s nulovým navýšením ceny pak to budeš mít i na faktuře pokud je používáš Možná bude i nějaký akční modul kdo ví... Díky moc. Není to úplně to ono, ale je to mnohem použitelnější než co jsem zatím vymyslel. A podobný modul jsem viděl za 50€ opravdu díky tvoje řešení je velice dobře (a snadno použitelný) jen to trochu dělá neplechu se skladem Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Množstevní sleva 4 kusy - cena jednoho kusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Množstevní sleva 4 kusy - cena jednoho kusu Jo tak skrz mnozstevni slevy je to asi nejlepsi reseni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts