m_c_m Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 sunt cam novice in toata treaba asta cu magazinele virtuale shi siturile mai complicate ... asha ca am incercat prestashopul care arata binishor shi pare shi mai ushor de lucrat cu el ...problema mea este ca am incarcat siteul pe un server gratuit (pt acomodare shi test) lx.ro mai exat ... siteul nu functzioneaza deloc bine ... am incercat shi versiunea 1 shi 1.1 ... amandoua fac probleme ...a mai intalnit cineva acceashi problema sau nu are deaface cu serverul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcko Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 salutare..am incercat si eu sa instalez presta pe diverse site-uri ce mi-au oferit hosting(ca subdomeniu al acestora) si nu a mers deloc. dupa ce am cautat diverse cauze, am citit pe un forum ca presta nu functioneaza pe subdomenii. atunci am ales un domeniu.ro si totul merge foarte bine acum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cascavalpane Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Din cate stiu eu versiunea 1.2 alfa are in BO optiunea de setare subdomeniu.Eu am in test versiunea SVN si aceasta optiune este:Back Office >> Tools >> Subdomains Link to comment Share on other sites More sharing options...
cascavalpane Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Acum am instalat v1.2 alfa si merge dar nu cu Friendly URL activat.Cred ca este de la LX.RO pentru ca nici eroarea 404 nu apare de la Presta ci de la LXhttp://cascavalpane.lx.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_c_m Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 multzam pt sfaturi ... deci trebuie urcat pe un server adevarat ... pt a merge fara probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
cascavalpane Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 In functie de ce vrei sa faci.Pentru inceput se poate folosi LX pentru ca este gratuit.Daca afacerea merge atunci poate se merita sa mergi la un alt provider sau chiar serverul personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 eu n-am avut niciodata probleme pe serverele mele... ai probleme daca folosesti php 4... dar si alea pot fi trecute daca setezi niste parametrii... problema e ca acesti parametrii nu sunt trecuti clar nicaieri (sau n-am gasit eu) si cam trebuie sa-i ghicesti... dar merge brici si pe php4, php5... apache-ul nu conteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 sunt hostinguri de 0,5 E luna, nu merita sa iti strici nervii cu un hosting free de proasta calitate, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 nici cu hosting de 0.5 euro nu are rost sa te chinui... ai totusi nevoie de ceva mai mult pentru prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Merge foarte bine cu presta shop spatiul.ro, am avut si eu hosting ieftin de la ei , acum vad ca nu mai au oferta la 0.5E pe luna, dar te costa 60 lei pe an, ceea ce mi se pare destul de convenabil. Eu am acum cont de reseler de la ei, si prestashop merge impecabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Hosting in Romania pentru PRESTASHOP 5 RON/Luna 2GB Spatiu/20GB Traficdeci ai de 10 ori mai mult spatiu la aceasi bani si in plus fata de spatiul . ro :SQL nelimitate MAIL nelimitate DOMENII nelimitate SUBDOMENII nelimitate .... si altele WINDOWS sau LINUXPLESK sau CPANEL cu WHMLa fel este cont de reseller.Eu am 9 domenii .ro si inca vreo 20 de subdomenii , fiecare are instalat cate un prestashop ... merge perfect prestashopul pe el.+ director web+ alte chestii marunte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts