devo Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Zdravím. Pro mne záhada: Mám zapnuto "Přátelská URL" a všechno jsem postupně odladil tak, že Nice URLs fungujou dobře, kromě asi jediného(?) místa: V bloku "Prohlédnuté produkty" má produkt cestu a href="//24-muj-zlutoucky-kun.html" , coz nefunguje - neboli nevede nikam. Ale například na stejné stránce pod "Novinky" to bezpromlémově funguje (cesta a href="/24-muj-zlutoucky-kun.html"). Nemá prosím někdo ponětí, kde se tam vzalo to lomítko navíc, které dělá problém? Jestli je to dotaz naivní, tak se omlouvám :-) V každém případě díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Koukni na kartě produktu,jak je tabulka s kategoriema,do kterých bude patřit,tak nad tím urči jednu "standardní kategorii" v rozbalovacím políčku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 "Standardní kategorie" určena je - nicméně, je to "Startseite", která se mi nabízí se mi implicitně při vkládání nového produktu. (Teda, je podivné, že právě tahle hlavní kategorie se českou lokalizací nepřeložila a někde se téma "Startseite" tady řešilo - ale netrápilo mne to a chtěl jsem se na překlad tohoto vrhnout až později...).Máš pravdu - když učím v rozbalovacím menu jako standardní kategorii např. "ipods", zapíše se správně link absolutně i ve FO “Prohlédnuté produkty” a neodkazuje to chybně relativně. Je to ok. Znamená to ale, že Startseite nemůže být určena jako standardní a nemohu vkládat produkt např. do kategorie iPods jen tím, že vedle nabízené "startseite" zaškrtnu i "iPods" (viz. obr.)? A to budu muset vždy při vkládání přecvaknout to rozbalovací menu nebo se to nechá nastavit někde permanetně? No, díky moc! Ještě popátrám, ale hlavní záhada je trochu rozluštěna :-). P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Zdravím.vyřešil jsem to po svém. Viz řešení při stažení txt souboru. Je tam nápověda, jak to udělat. Sice se v adrese v prohlížeči zobrazují 3 lomítka, ale funguje mi to.Kdyžtak napište, jestli je to ok i u vás. prohlednuteprodukty.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts