devo Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Ahoj. V poslední fázi FO nákupu v Kč po zvolení "Platba bankovním převodem" se mi vypíše cena v $ - ačkoli mi celý FO jede implicitně v Kč (ikona Kc, košík). Zároveň se na téže stránce nedá Kč v rozbalovacím menu "Zvolte měnu" ani zvolit (je tam jen Dolar, Euro, Pound). Nemyslím, že bych mohl udělat při přidávání CZK něco blbě. (I když možné je všechno :-) Teď jsem zkoušel přidat nějakou XY měnu a stav je stejný. Nevíte někdo? Déky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Zkus v BO Platby-jsou tabulky s omezením,tak v omezení měn zaškrtni jen korunu pro jednotlivé platby,snad to pomůže Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Newpresto: díky! Jednoduché jako facka :-) Samozřejmě - já jsme neměl v Omezení měn CZK dokonce vůbec povolenou! (tu facku bych zasluhoval já neb jsem o téhle tabulce neměl ani ponětí - no, holt mi chybí základy a manuál...). Pouhé zaškrtnutí CZK pomohlo, všechno ok. Mohou zůstat povolené i další měny. Ještě jednou dík! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts