Vindork Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Ahoj, možná blbá otázka, ale když bych smazal celý eshop a následně nahrál novější verzi a spároval se starou databází, tak budu tam mít produkty nebo ne? Budu rád za nějakou konstruktivní odpověď a ne něco ve stylu, že jsem úplně blbí a ptám se na kraviny. Předem dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejw Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 A co vyexportovat si zboží ze starého e-shopu do csv souboru, nainstalování nové presty a pak import zboží veškerého zboží přes ten vyexportovaný csv soubor? Tahle cesta se mi zdá asi jednodušší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 To je pravda taky, ale mě spíš jde i o zachování obrázků, jelikož jsem nenašel žádnej exportní modul, kterej by mi je taky vyházel, ale jestli o nějakém kvalitním víš, tak uřčitě to bude nejlehčí možnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejw Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Nepíšete, jakou verzi presty nyní používáte a na jakou verzi chcete aktualizovat, tak by bylo vhodné to doplnit ;-) Co jsem se díval například na export modul od Broučka a Berušky, tak obsahuje i cestu obrázku (všechny obrázky jsou uloženy ve složce img/p). Kdyby se po instalaci uložily obrázky do této složky, tak by se měly při importu zboží načíst a přiřadit. Problém by mohl teoreticky nastat, pokud používáte kombinace zboží, ty by se pak musely doplnit ručně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 (edited) Právě, že bych potřeboval převést i zákazníky a objednávky. Prostě komplet. A mám verzi 1.4.7.0 dvakrát a jednou 1.4.0.2 a jednu 1.4.7.2 a přemýšlím buď nad 1.4.9.0 nebo 1.5.0.17 když už je venku. Edited September 14, 2012 by Vindork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Jen ti zmíním menší úskalí, jelikož budeš mít u každýho shopu nastaven jinej secure_key, tak se někteří zákazníci nebudou moci pak přihlásit do eshopu a budou si muset nechat vygenerovat nové heslo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vindork Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 Hm to by ještě šlo zkousnout. Mě jde o to, že když jsem zkoušel manuální update, jelikož ten 1click prostě nefunguje... Tak mi to rozhodilo komplet vzhled BO netuším proč ani do modulů jsem se nedostal nic. Zkoušel jsem to na té 1.4.7.0 na 1.4.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts