brainbleed Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Zdravim, existuje nejaka uprava na zmenu zadavani adres pri objednavce? Mam zkusenost, ze 99% zakazniku nedokaze v objednavce zadat odlisnou fakturacni a dorucovci adresu. Fakt netusim, koho napadlo to resit pres pojmenovani adresy. Tento problem se tahne vsemi verzemi Presty. Nechapu, ze to zde nikomu nevadi. Uz jsem prisel o spoustu objednavek, kdyz zakaznici prerusili objednavku, protoze nebyli schopni zadat odlisne adresy. Je to pro me asi nejhorsi vlastnost presty:( Prosel jsem vsechny mozny fora a zadnou upravu jsem nenasel. Nevedel by nekdo co s tim? Stacilo by mi zrusit pojmenovani adres a mit v objednavce dorucovaci a fakaturacni adresy tak jak jsou ted, ale aby bylo mozne je menit jednotlive. Bez nutnosti vytvorit novou adresu s jinym pojmenovanim. Proste tak jak to maji ostatni shopy. Zadat 2 adresy a hotovo. Mozna to nebude slozity, treba by mi stacilo jen popostrcit, co a kde v kodu upravit. Pak uz bych to nejak dokupy dal asi. Mam prestu 1.2.5 Dik za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 co v překladu upravit popis ? bla bla bla ( příklad: domů,práce ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainbleed Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 ne, o to nejde, fakturacni a dorucovaci je udelana dobre. Doplnim si tam i IC, DIC, to neni problem. Jde mi o to, ze pokud si nekdo vyplni fakturacni adresu a potom prida dorucovaci, tak se fakturacni zmeni podle ty dorucovaci. A to i pokud si zakaznik odskrtne checkbox, aby se nepouzivaly stejne adresy. Jedine jak se to da udelat je vlozit dalsi adresu, tu si pojmenovat jinak a v dalsim kroku si v select boxu vybrat, ktera bude dorucovaci a ktera fakturacni. Proste uplna demence. Kazdy normani shop ma prece 5 policek pro dorucovaci a 5 pro fakturacni a ne takovyhle komplikovany vyplnovani. Jen trochu nechapu, ze to nikomu nevadi, navic je to ve vsech verzich Presty. Mozna pomuze One page checkout, ale i ten funguje divne a to i v placenych modulech. Nechapu proc to nekdo programoval takhle slozite. Prece tam flaknu 1 formular, 5 policek pro dorucovaci a 5 policek pro fakturacni a hotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts