Shottik Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Zdravím, mám požadavek na zadání ceny jak v Kč tak v Eurech, tak aby se nejednalo o přepočet dle nastaveného kurzu. Např. výrobek - cena v Kč = 100 Kč, cena v Eurech = 5 Euro. Jde to vůbec nějak takhle nastavit ve standartní verzi 1.4.9.0? Dále přestože jsem si nastavil jako další jazyk Němčinu, nezobrazuje se mi v administraci u výrobků německá vlaječka, tak abych mohl k již česky vyplněným informacím se přepnout do němčiny a zadat je německy. Nevíte někdo prosím jak na to? Děkuji moc za pomoc Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Tak to přepínání už jsem objevil (stačí kliknout na českou vlaječku!!!!). Jsem to ale pako!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Aj to zobrazování dvojích cen se řešilo tisíckrát, myslim že neúspěšně,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Aj to zobrazování dvojích cen se řešilo tisíckrát, myslim že neúspěšně,... Proto asi. No já pročet hodně stránek na fóru, ale asi jsem neměl štěstí a vyhledávač taky nic nenašel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Zdravím, mám požadavek na zadání ceny jak v Kč tak v Eurech, tak aby se nejednalo o přepočet dle nastaveného kurzu. Např. výrobek - cena v Kč = 100 Kč, cena v Eurech = 5 Euro. Jde to vůbec nějak takhle nastavit ve standartní verzi 1.4.9.0? Děkuji moc za pomoc Martin Na kartě zboží je záložka Prices (Ceny) tam lze aplikovat dopady na cenu pro dané zboží v závislosti na 3 kritériích Měna, Stát, Skupina zákazníka. To by odpovídalo tomu co hledáte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Na kartě zboží je záložka Prices (Ceny) tam lze aplikovat dopady na cenu pro dané zboží v závislosti na 3 kritériích Měna, Stát, Skupina zákazníka. To by odpovídalo tomu co hledáte. No to bylo první po čem jsem šel, ale nějak jsem asi nepochopil princip. Ať to zadám jak to zadám, tak mám vždy stejný výsledek :-( 1. Neplatná výše ceny/slevy. http://shot71.rajce.idnes.cz/Zbytky#Sken1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shottik Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 No to bylo první po čem jsem šel, ale nějak jsem asi nepochopil princip. Ať to zadám jak to zadám, tak mám vždy stejný výsledek :-( 1. Neplatná výše ceny/slevy. http://shot71.rajce....bytky#Sken1.jpg Tý brďo, už vím kde byla chybka!!! Zadával jsem to s destinou ČÁRKOU "," a musí se to zadávat s desetinou TEČKOU "." !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts