ttiimm Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nevím jak mám upravit na hlavní stránce pozadí. Předpokládám, že barvu si upravím v global.css, ale na pozadí mi běží na pevno text, který neumím opravit/odstranit. Zkoušel jsem pracovat s header.tpl ale nepomohlo to. Díky http://www.youngreporter.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejw Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) Zkus prohledat soubory s koncovnkou tpl (tipuju, že to bude asi v header.tpl) a hledej v něm <div id="autor"> - v tomto divu je vložen odstavec <p> s tím odkazem. Asi bych jim tam ten odkaz ze slušnosti nechal, když už na svém e-shopu máš nainstalovanou jejich šablonu. Takže edit: Stáhnul jsem si tu šablonu Black & White Presta a je to v souboru header.tpl, řádek 72 ;-) Edited August 31, 2012 by Dejw (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttiimm Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Přesně to jsem udělal v header.tpl jsem to našel, řádek smaznul, ale odkaz nezmizel, takže trochu tápu. btw: odkaz bych jim ze slušnosti nechal, ale zakrývá z části patičku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Vypnout a zapnout po úpravách casche a smarty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejw Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Musí být zaplá nucená kompilace a vyplý cache, pak se změny hned projeví. Teď jsem to zkoušel a funguje to. Pozadí na stránce upravíš přes global.css řádek 5. Můžeš upravit i barvu toho vloženýho textu, global.css. řádek 1324 a dál. Pokud to překrývá, tak ten odkaz vlož přímo do té patičky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttiimm Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 Díky, pomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts